Connect with us

Ezotéria

FÉLELMETESEN IGAZ SZÍVHOROSZKÓP! A KOSON ÉS SKORPIÓN LEDÖBBENSZ!

FÉLELMETESEN IGAZ SZÍVHOROSZKÓP! A KOSON ÉS SKORPIÓN LEDÖBBENSZ!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán – Harcos

Természetesen egy Oroszlánnak csak is oroszlán szíve lehet. Igazi nemes, becsületes, hősies, harcos szív. Lehetőség szerint mindig segítesz másoknak, megmutatod nagylelkűségedet és gáláns vagy velük szemben. Sokszor eleve is úgy is bánsz az emberekkel, mintha a tieid lennének és a nyájadat, avagy csordádat képeznék. Szereted őket irányítani és uralkodni felettük. De amilyen jóságos és védelmező tudsz lenni, olyannyira egy megvadult fenevad is, ha valaki ellened szegül vagy megsért, ami egyébként sem nehéz. Túl sértődékeny és túl büszke is vagy ahhoz, hogy utána csak úgy megbocsáss. Aki egyszer kiesik a kegyeidből, azt örökre megjegyzed még akkor is, ha utána valami csoda folytán visszavennéd.

[

]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz – Cukor

Nem is hinnéd magadról, de valóban cukorból van a szíved. Nagyon kedves, udvarias, imádni való tudsz lenni másokkal. Ugyanakkor megnyerő és népszerű is, mindenki téged akar, mert különleges vagy és mindig kapnak tőled valamit az emberek. Hol egy kis szeretetet, barátságot, megértést, hol egy kis útmutatást, jó tanácsot, építő kritikát. Szóval boldoggá teszed őket. Na igen ám, de ha egyszer az édes megkeseredik, mert megbántották, megsértették, akkor aztán az Isten óvjon mindenkit. Olyankor maró keserűséggel torlod meg az ellened elkövetett bűnt, és olyan mély nyomot hagysz az emberben, hogy az így csak nagy sokára megy ki belőle. Sokáig kísérted őt és nagy sokára vagy hajlandó megbocsátani neki, de ugyanolyan édes és cuki már sosem leszel vele.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg – Fény

A te szíved bizony fényből van. Beragyogod mások életét szépségeddel, tudásoddal, jellemeddel. Fényt viszel az életükbe. Megvilágosítod az elméjüket, jó tanácsokat adsz nekik és utat mutatsz. Megmelengeted őket mikor szomorúak és magányosak. Soha senkit sem hagysz a bajban, lehetőség szerint mindig mindenkit megsegítesz. Élteted és motiválod, táplálod őket, hogy fejlődjenek és haladjanak előre. Ne is csodálkozz azon, hogy vonzod az embereket, hiszen mindenki részesülni és sütkérezni akar a fényedben. Vágynak a szeretetedre, törődésedre, elismerésedre. Csak arra ügyelj, hogy a fényeddel ne vakítsd el őket, mert hajlamos vagy túl lépni a határaidon és kicsit jobban befolyásolni az embereket, mint kellene.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió – Szőr

Ne vedd rossz néven azt, hogy szőrős a szíved. Mert ez a szőr, nem mindig durva. Bár sokaknak első látásra valóban szigorúnak, félelmetesen tekintélyesnek, elérhetetlennek, érzelemmentesnek és talán még gonosznak, kegyetlennek is tűnsz. De ez csak az első pillantás, illetve annak mutatod ezt szándékosan, akit szeretnél megrémíteni vagy befolyásolni. Máskülönben szeretteid és barátaid részére pihe puha szőrből van a szíved, ami mindig kedvességgel, szeretettel, segítőkészséggel simogat másokat. Komolyan törődsz velük, védelmezed és lehetsőg szerint segítesz nekik. Igen, nálad ki kell érdemelni ezt a helyet, mert aki elveszíti, annak ritkán van visszaút.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/felelmetesen-igaz-szivhoroszkop-a-3/2

Pages: 1 2 3

Continue Reading

Ajanlo

To Top