Connect with us

Egyéb

Szülők utoljára átölelik kislányukat aki közben a karjukban meghalt – ezek a képek az egész világot meghatják

Szülők utoljára átölelik kislányukat aki közben a karjukban meghalt – ezek a képek az egész világot meghatják

Zoey Catherine Daggett, egy ötéves kislány aki tele volt élettel, szerdán meghalt agydaganat követkzetében. Most a szülők életének utolsó napjain készült képeket teszik közzé és ezek a felvételek nagy vihart kavartak az interneten.

Zoeyt három éves korába diagnosztizálátk agytumorral, azelőtt olyan volt mint egy energiagolyó – mindig energikus és vidám kislány volt.

A szülők látták, hogy a kislány furcsán viselkedik és aztán észrevették, hogy egyre több mindent kiejt a kezéből írta a  CBS8.

A kislánnyal elementek a kórházba és ott szörnyű hírt közöltek velük az orvosok – a fiatal gyermeknek agydaganata volt.

Az évek során a család kitartó volt és erős, megbirkóztak minden nehézséggel a kezelések során. De az utóbbi időben a gyermek már szinte alig reagált a sugárterápisás kezelésrekre. 

A szülők ekkor már tudták, hogy nincs sok idejük hátra és minden kedves családtagot és ismerőst meghívtak, hogy még utoljára láthassák a kislányt.

Joey az utolsó pillanatig energiuks és kedves gyermek volt, mindenkivel jól kijött.

Július 4.-én azonban elérkezett az a nap, amikor a kislány teste feladta a harcot. Bekapcsolták a tv-t és Harry Potter filmet néztek. Együtt ültek a kanapén amikor a kislány szíve megállt.

 –Két teljes évünk volt, hogy felkészüljünk erre, de azt hiszem ez képtelenség, erre nem lehet felkészülni, mondta Zoey édesanyja Caseby Daggett a CBS8-nak.

Néhány órával azelőtt a növér megkérdezte, csináljon -e róluk képet. Az anya először nem tudott válaszolni de aztán mégis beleegyezett.

 – Nagyon sok családot láttam már, akik nem voltak biztosak abban, hogy ezt a percet meg akarják majd osztani bárkivel is. De azátn később arra gondotlak, hogy valóban jó, ha van egy kép ami majd emlékezteti őket ezekre a percekre, – mondta a hölgy a Daily Mail-nek.

A család reméli, hogy a kislány emlékére létrehozott oldal, melynek neve Zoey’s Light majd inspriálja a szülőket arra, hogy segítsenek beteg vagy bajba jutott embertásaikon.

 – Ő egy olyan kis lény volt, aki mindnig mindenütt a boldogságot hordozta magával, mondta a kislány édesanyja.

Zoey története és a családról készült képek az egész világot meghatották!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/igaz-tortenetek/szulok-utoljara-atolelik-kislanyukat

Continue Reading

Ajanlo

To Top