Connect with us

Mindennapok

HALÁLOS baleset! Ma meghalt a kislányom!

HALÁLOS baleset! Ma meghalt a kislányom!

A forró vízben meghalt csecsemő anyja: A nevelési tanácsadó szólt, hogy elhunyt a legkisebb gyermekem

Az RTL Híradónak nyilatkozott az ináncson meghalt kisgyermek édesanyja. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, súlyos tragédia történt december közepén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ináncson, meghalt egy nevelőszülők gondjaira bízott 9 hónapos gyermek. 

[

]

A kisfiút olyan forró vízben fürdették meg, hogy súlyos égési sérüléseket szenvedett. Kórházba került, de másnap meghalt. 

A tragikus körülmények között meghalt csecsemő egy mélyszegénységben élő, miskolci hétgyermekes család legkisebb tagja volt, ám születése után nem sokkal kiemelték onnan.

A nagyobb gyermekeket már korábban elvitték – erről az anya nyilatkozott az RTL Híradónak. Állítása szerint mindez azért történt, mert a tízéves fia nem járt rendszeresen iskolába. 

Radics Betti a tragédiáról elmondta, szerdán történt az eset, de őt csak pénteken értesítették róla. „Akkor sem a nevelőszülő, hanem a nevelési tanácsadó. Hogy sajnálattal közlik, de elhunyt a legkisebb gyermekem. Akkor még nem közölték, hogy miért” – mondta. A nő úgy véli, a tanácsadó és a nevelőszülők titkolóztak az esettel kapcsolatban, de a hatóságok már tájékoztatták őket arról, hogy mi történt. 

Az anya arról is beszélt, hogy dolgoznak ugyan, de nincs annyi jövedelmük, hogy lakást vegyenek, márpedig ahhoz, hogy a többi gyereküket visszaszerezhessék, szükség lenne rá. 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/halalos-baleset-ma-meghalt-a-kislanyom-2

Continue Reading

Ajanlo

To Top