Connect with us

Mindennapok

“Kocsis Tiboréknál jön a baba – Laci állapotos”

“Kocsis Tiboréknál jön a baba – Laci állapotos”

Kocsis Tibor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a párkapcsolata részleteiről a közösségi oldalán. Olyan kérdésekre is reagált, melyekre eddig nyíltan talán soha nem adott választ. Szóba került az esküvő is illetve a családalapítás kérdése egyaránt, valamint azt is elmondta, hogyan jöttek össze a szerelmével.

[

]

Kocsis Tibor egyre aktívabb a közösségi oldalain, így arról is folyton beszámol a rajongóinak, hogy éppen hogyan halad az új otthonuk felújítása. Mint azt már korábban a Blikk is megírta, szerelmével, Lászlóval úgy döntöttek, egy csendesebb helyen bútoroznak össze. A munkálatokkal rendkívül jól haladnak, a konyhájuk már el is készült. Az énekes szerint ez részben annak is tudható be, hogy a párja szinte mindenhez ért és igazi ezermester vele ellentétben. Az előadó most egy kérdezz-felelek során árulta el a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában, hogy mióta van együtt a kedvesével és hogyan ismerkedtek meg.

“Most már több, mint öt éve ismerjük egymást, négy és fél, amióta együtt vagyunk, decemberben lesz öt. Barátokon keresztül ismerkedtünk meg egyébként és aztán egyszer csak szerelem lett” – ecsetelte egy követője kérdésével kapcsolatban. A páros már egy ideje jegyben jár, így csak arra várnak, hogy összeköthessék az életüket, ez azonban Magyarországon egyelőre nem lehetséges.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kocsis-tiboreknal-jon-a-baba-laci-allapotos

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top