Connect with us

Mindennapok

Magyarország talán egyik legjobb top 10es legszebb nője, Sarka Kata smink nélkül megmutatta magát. Többen nem ismerték fel, és átverést kiáltottak

Magyarország talán egyik legjobb top 10es legszebb nője, Sarka Kata smink nélkül megmutatta magát. Többen nem ismerték fel, és átverést kiáltottak

Magyarország talán egyik legjobb top 10es  legszebb nője, Sarka Kata smink nélkül megmutatta magát. Többen nem ismerték fel, és átverést kiáltottak

Futás után, smink nélkül mutatta meg arcát Sarka Kata: igazán tanulságos a kép

Sarka Kata háromgyerekes édesanyaként is mindig különösen ügyelt arra, hogy szuper formáját, testi-lelki egyensúlyát és ideális testsúlyát ne veszítse el az eltelt évek alatt sem.

[

]

Az már régóta köztudott Katáról, hogy a futás szerelmese, a futás pedig különösen hatékony sport, ha valaki tartósan és eredményesen szeretné formálni az alakját.

Kata sportolós képeket is rendszeresen meg szokott osztani a közösségi oldalán, ám olyat, amin semmilyen sminket nem visel, eddig nem túl gyakran láthattunk tőle.

Most azonban olyan fotót töltött fel magáról, amelyik futás után készült, és egyáltalán nincs kifestve rajta az arca. A követőknek nagyon tetszik a kép, és el vannak ragadtatva, hogy az egykori szépségkirálynő még ma is ilyen fitt és energikus:

A rendszeres sportolás mellett Kata egy megfelelően összeállított étrenddel is sokat tesz azért, hogy minél tovább ilyen fantasztikus formában maradjon.

Sarka Kata megmutatta tökéletes fenekét is

Nincs mese, Sarka Kata feneke egyszerűen tökéletes, és most meg is mutatta a rajongóinak bátran.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/magyarorszag-talan-egyik-legjobb-top

Continue Reading

Ajanlo

To Top