VÉGRE! Nagy 2023-as éves horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!

[

]

VÉGRE! Nagy 2023-as éves horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!

Horoszkóp 2023

Az elkövetkező 2023-as évben sok energiára és erőre számíthat, amely segít a várva várt változások eléréséhez magánéletében és karrierjében. A motivációnak köszönhetően, amiben biztosan nem lesz hiány, folyamatosan halad előre.

Számíthat arra, hogy az új év kezdete átalakulás lesz. A Jupiternek a Kosban elfoglalt pozíciója megerősíti potenciálját és ambícióit, és képes lesz elérni céljait. Ez különösen a tűz jegyekre vonatkozik.

Ikrek Horoszkóp 2023

A 2023-as év számos változást hoz az Ikrek szülöttének, különösképpen a karrierjükben. Tele lesznek energiával, ez pedig hozzásegíti őket a céljaik elérésében. A Horoszkóp 2023 arra bíztatja az Ikrek jegyűeket, hogy ragadjanak meg minden lehetőséget a tanulásra, mert a memóriájuk és tudáskészségük rendkívül erős lesz ebben az évben. Ellenben óvakodjanak a figyelmük elterelődéséről és a bizonytalanságtól, mert ez főképp a kapcsolataikban jelenhet meg.Már az év elején a Mars ereje az Ikrek jegyében fog megjelenni, ez pedig felkeltheti az érdeklődését a tanulásban. Ön teljesen az olvasás és az Önt érdeklő dolgok rabja lesz. A szorgalmának köszönhetően Ön nagyon gyorsan megkaphatja az álommunkáját, és egyúttal olvasásra és nyelvtanulásra is lehetősége nyílik.Az év első felében Ön sokkal határozottabb lesz és átveszi az irányítást az élete felett. Nem fog problémát okozni Önnek, hogy elmondja véleményét a barátainak vagy a munkahelyén, és Ön lesz a társaság középpontja. Ebben az időszakban Önt érdekelhetik a csoportos sporttevékenységek, melynek köszönhetően Ön sok új barátra tehet majd szert. Jelentősen javul a fizikai állapota, és ragyogni fog, ez pedig környezetét is elkápráztatja majd.Azonban ebben az évben párkapcsolati téren Ön nagyon instabil lesz. Szabadnak érzi magát és még nem áll készen az elköteleződésre. Bár rengeteg ember mutat érdeklődést Ön iránt, Ön csak élvezze ezt ki. Főleg a nyáron fogja érezni a függetlenség szelét és a vágyat szexuális kalandok iránt. De vigyázzon, mert ez a túlzott függetlenség el is vakíthatja, emiatt pedig lemaradhat egy olyan emberről, akivel a jövőben akár egymásra is találhatnak.Ősszel nagyobb igénye lesz arra, hogy egyedül legyen egy kicsit a gondolataival. Megfázásos tünetei lehetnek, köhögéssel és orrfolyással. Bár lehet, hogy fizikailag ebben az időszakban kicsit legyengül, ezzel együtt művészi vénája felerősödik. Ez jó időszak lehet arra, hogy ezt kihasználván megtanuljon egy új hangszeren játszani vagy kissé kreatív módon fesse ki a lakását.Az év vége rendkívül pozitív lesz. Itt az ideje a pihenésnek is. Számos lehetősége nyílik majd arra, hogy rég nem látott rokonokkal találkozzon, a karácsonyi időszak pedig többnyire békésen fog majd telni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák Horoszkóp 2023

A 2023-as év a kapcsolatok jegyében telik majd. A 2023-as horoszkóp azt ajánlja, hogy a Rák összpontosítsa az energiáit a szeretteihez fűződő kapcsolatainak építésére, mert felébred bennük az erős védelmező hajlam és az otthonteremtésre irányuló vágy. A 2023-as horoszkóp óva inti a Rákot a határtalan bizalomtól és az ezt követő fájdalmas érzésektől. Ennek a vízjegynek a szülötteinek fantáziája idén megsokszorozódik, így sok jó ötletre számíthatnak, ami egyaránt lenyűgözi majd a kollégáikat és szeretteiket is. Ugyanakkor felébred bennük az ambíció is, ennek köszönhetően pedig jó eredményeket produkálnak majd sportteljesítményükben.Az új év kezdete csendes és harmonikus lesz. Priorizálni fogja a teendőit és vágyni fog a testi kapcsolatra. A partnereivel közös hobbija közelebb hozza Önöke, ugyanakkor pedig új barátokra fog szert tenni, akikkel a beszélgetések és az idő is szárnyalni fog. Motivált lesz az edzésre és a kemény fizikai munkára.Tavasszal a megérzései ébredezni kezdenek, a fantáziái pedig csillapíthatatlanok lesznek. Ebben az időszakban boldogulni fog a munka terén, mert könnyen fellelkesül bármiben, ezzel egyidejűleg pedig nagyon könnyű lesz Önnel kommunikálni és együttműködni. Tartsa magát ehhez az állapothoz, mert ez jutalommal vagy akár előléptetéssel is járhat.Ebben az időszakban nagy jelentőséget fog tulajdonítani a kapcsolatnak. A Mars pozíciója megnöveli a jó munkakapcsolat iránti vágyat, amely szó szerint magával ragadhatja Önt, és ha nincs állandó partnere, akkor nagy szerencséje lehet jövendőbelije megtalálásában. Figyelmessége és a vágya, hogy megvédjen valakit nem lesz az Ön kárára, ezt pedig partnere értékelni fogja. De mivel perfekcionizmusa és hangulatváltozásai is felszínre törnek, emiatt könnyen veszekedésekbe kerülhet.Ősszel eléggé borongós hangulatban lesz része, a melankólia magával ragadja Önt. Mivel nagyon bizakodó és érzékeny lesz, könnyen összecsaphatnak a hullámok a feje fölött bármilyen félreértésből fakadóan, amik ebben az időszakban történhetnek. Könnyen náthás is lehet, tehát szedjen vitaminokat és öltözzön melegen.Az év végén a Vénusz ereje lesz a legerősebben jelen, és néhány tabutémára is fény derülhet. Ennek értelmében rendkívül érdekes beszélgetésekben lehet része a barátaival, és új tudásra is szert tehet. Ezt az időszakot a családja és a barátai körében, jó hangulatban fogja tölteni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Következő oldal

Megosztás a Facebookon

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/vegre-nagy-2023-as-eves-horoszkopkos

Pages: 1 2 3 4 5 6