Connect with us

Ezotéria

Kos – bika – ikrek !Sze­ren­cse­ho­rosz­kóp 2023: Most ki­de­rül, mit hoz az újév!Az új évben sok min­den vár rád! Ol­vasd el, hogy ne érjen meg­le­pe­tés!

Kos – bika – ikrek !Sze­ren­cse­ho­rosz­kóp 2023: Most ki­de­rül, mit hoz az újév!Az új évben sok min­den vár rád! Ol­vasd el, hogy ne érjen meg­le­pe­tés!

Szerelem:

Ebben az időszakban nagyobb hangsúlyt kellene fordítania kapcsolataira. Családon belül az év közepén kisebb problémák merülhetnek fel. Nyílt, őszinte beszélgetéssel megakadályozhatja a nagyobb konfliktusok kialakulását. Így örülhet a békülésnek és a teljes harmóniának. Függetlenül attól, hogy kisebb viszályok merülnek fel magánéletében, a tartós párkapcsolata nagyon szépen alakulnak. Az egyedülállók könnyűszerrel ismerkednek majd új partnerrel, és rátalálhatnak lelki társukra.

Egészség:

Hála a bolygók kedvező állásának, főleg az egészsége terén nem akadnak majd komoly problémai. Az idei évben biztos, hogy nem kell tartani a betegségektől. Az év elején kisebb akadályok keresztezik az útját, amik inkább lelkileg fogják megviselni. Ne feledkezzen meg a pihenésről sem, ajándékozza meg magát egy téli kikapcsolódással, ahol új erőre kaphat. Soha ne féljen új dolgokat kipróbálni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

[

]

Ikrek (05.21.-06.21.)

Az év mottója:

Merjen álmodni!

Karrier:

A tenni akarása és szorgalma munkatársainak kínos lehet, ezért előfordulhat, hogy kellemetlen helyzetbe sodorják. Tavasz környékén húzza meg magát, ha munkahelyén összetűzésbe kerül kollégáival, őrizze meg nyugalmát és ne hagyja magát provokálni. Vita közben olyat mondhat, amit a későbbiek során megbánhat. A nyári hónapokban fordulóponthoz ér a karrierje is. Év vége közeledtével váratlanul kap egy érdekes ajánlatot. Vegye fontolóra, hogy nem túl kockázatos önre nézve mindez.

Szerelem:

Párkapcsolata kiegyensúlyozott lesz. Év eleje a család és kapcsolatok jegyében fog telni. Kiváltképp megérdemli, hogy szerettei körében a nyugalom és harmónia uralkodjon. Ha még nincs párja, könnyen fog ismerkedni, új élményeket és tapasztalatokat gyűjteni, de legyen résen, bízzon a megérzéseiben. A csillagok augusztusban a legjobb pozícióban lesznek, és kedvezni fognak a szerelmeseknek.

Egészség:

A jegy szülötte nagyon érzékeny, teljes mértékben a Merkúr bolygó uralma alatt áll. Így aztán számtalan negatív hatás érheti, de végül ezek is csak megerősítik úgy lelkileg, mint testileg. A túl sok befektetett energia miatt sokszor érzi magát fáradtnak, kimerültnek. Igyekszik túltenni magát ezen, de nem mindig sikerül. Szánjon időt a feltöltődésre és a kikapcsolódásra, mert csak így tudja elkerülni a nagyobb problémákat, az önre leselkedő betegségeket. Ne hozzon elhamarkodott döntést, kérje ki egy közeli jó barát tanácsát!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/kos-bika-ikrek-szerencsehoroszkop-5/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top