Connect with us

Mindennapok

Erre fogja költeni a megnyert 12 millió forintot Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Ifjabb Schobert Norbika.

Erre fogja költeni a megnyert 12 millió forintot Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Ifjabb Schobert Norbika.

[

]

A Farm VIP sajtóeseményén ifj. Schobert NorbertFORRÁS: POLYAK ATTILA

“Azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából, és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában” – idézi a Blikk ifj. Schobert Norbit.

Rengeteg rosszindulatú megjegyzést kapok, azt gondolják, beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt!Sokszor azt érzem, nem vagyok elég jó, nem vagyok képes bizonyos dolgokat véghez vinni. Reménykedtem, hogy a Farm VIP-ban majd lesz lehetőségem magamnak is bizonyítani, mert ha jól teljesítek a feladatokban, sikerélményem lesz, és lelkileg is megerősödöm” – folytatta Rubint Réka idősebbik fia, aki édesanyjának és apjának is bizonyítani szeretett volna a műsorban. 

A vele kapcsolatos előzetes megítélés miatt sokáig szorongott Ifj. Schobert Norbi, mert azt gondolta, hogy nem fog tudni beilleszkedni a csapatba. Most úgy érzi, hogy végül lérte célját, ugyanis a szereplése óta eg

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/erre-fogja-kolteni-a-megnyert-12-millio/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top