Connect with us

Mindennapok

Erre fogja költeni a megnyert 12 millió forintot Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Ifjabb Schobert Norbika.

Erre fogja költeni a megnyert 12 millió forintot Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Ifjabb Schobert Norbika.

Erre fogja költeni a megnyert 12 millió forintot Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Ifjabb Schobert Norbika.

Mint ismeretes, agyőztest hirdettek a TV2 hosszú ideje futó kaland-reality műsorában, a Farm VIP-ben. A végső győztes végül Schobert Norbika lett, aki a győzelem után szinte magán kívül ölelkezett szüleivel.

[

]

Nagyon izgalmas és kemény párbaj volt, nehéz feladatokkal. A végére már éreztem a megterhelést, de sokat jelentett, hogy a célban ott voltak anyuék” – emlékezett vissza ifj. Schobert Norbert, akit a szerettei lendítettek át a holtponton. Igen, a vége felé hallottam a hangjukat, ahogy a családom szurkolt nekem. Ettől új erőre kaptam, és szinte a nulláról hoztam vissza az energiaszintemet. Ők voltak a legnagyobb motivációim, az egész műsor alatt rájuk gondoltam. Meglepett, hogy anyuék hangja ennyi erőt adott és pont a legjobb pillanatban, amikor már éreztem, hogy kifogyok a szuflából”

– mesélte a fittneszguru szülők gyermeke. A fiú a Bors kérdésére azt is elárulta, hogy a megnyert 12 millió forintot nem fogja egyből elkölteni, inkább a tanulmányaira fogja fordítani.A fiatal fiúért természetesen végig szorítottak szülei, akik nem is lehettek volna boldogabbak, amikor fiúk megnyerte a versenyt: „Most, hogy láttam őt adásról-adásra, hátradőlök és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei. Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Soha nem generált egyetlen konfliktust sem és soha nem is vált semmilyen intrika céltáblájává” – mesélte büszkén Rubint Réka, Norbi édesanyja.

Ledobta a textilt Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Schobert Norbika. Olyan testet villantott amit még a 10/10férfiak is megirigyelnek 

Schobert Norbi és Rubint Réka második gyerke, Norbika nagyon gátlásos volt, ezért is döntött úgy, hogy megméretteti magát a Farm VIP műsorában. A fiú úgy érezte, hogy sokan alábecsülik őt, ezért bizonyítani szeretett volna, hogy megállja a helyét egy ilyen környezetben is.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/erre-fogja-kolteni-a-megnyert-12-millio

Pages: 1 2

Continue Reading
Advertisement
To Top