Connect with us

Mindennapok

36 hetes terhesen hagyta el a férje – A sütő ajtaját kinyitva olyat látott meg, amitől könnyekre fakadt

36 hetes terhesen hagyta el a férje – A sütő ajtaját kinyitva olyat látott meg, amitől könnyekre fakadt

Van, hogy úgy érezzük, minden rendben az életünkben és a legváratlanabb pillanatban kerülünk nagyon magasról a padlóra. Hasonló történt meg Amanda-val is, aki úgy érezte, hogy élete legszebb évének néz elébe, de kiderült, hogy talán a legnehezebbnek.

 

Három évnyi próbálkozás után végre sikerült teherbe esnie. Férjével, nem sokkal ezután elköltöztek egy új házba, amire az azt megelőző két évben gyűjtöttek. Gondolta Amanda, minden a legnagyobb rendben…

Amikor beütött a katasztrófa…

A férje egyszer csak eltűnt az életéből, magára hagyva az akkor már 8 hónapos terhes Amandát az új otthon költségeivel.

A babát várva, lényegében elegendő jövedelem nélkül, Amanda el sem tudta képzelni, hogy mi fog következni ezután. A szíve darabokban és pénztelenül aggódott a jövője miatt. Elkeseredettségében a barátaihoz fordult segítségért.

Az egyikük, Anna kitalálta, hogy a helyi rádiónak fog írni, hátha sikerül bekerülniük az egyik segélyező rovatba.

Amint a rádió értesült Amanda jelenlegi helyzetéről, azonnal elhatározták, hogy beavatkoznak. Szerették volna fenntartani benne a hitet azáltal, hogy bebizonyítják neki, minden rendben lesz, a történtek ellenére is.

Ehhez a helyi cégek segítségére is szükségük volt.

A rádióállomás meginvitálta Amanda-t és barátnőjét, Anna-t az elő adásba. Amanda-nak elképzelése sem volt, hogy mi fog történni.

A műsorban elmesélte a sztoriját, melyben elmondta, hogy a legrosszabb egészben a bizonytalanság, amivel most neki és meg nem született gyermekének szembe kell néznie.

“Nem így terveztük, legalábbis én nem így terveztem.”

A műsorvezető a történet után megkérte Amandát, hogy forduljon a mögötte lévő képernyő felé. A felvételen Amanda saját házát látta, de nem úgy, ahogy legutóbb hagyta.

Számos dolgot helyeztek el a házban, amelyet nagylelkű emberek adományoztak neki.

Volt egy porszívó a bejáratnál, amely egy takarító cég jelképes ajándéka és azt kívánta szimbolizálni, hogy az elkövetkező 6 hónapban vállalják Amanda házának térítésmentes takarítását.

A hűtőben néhány adag étel az egyik ételfutár cégtől, amely az elkövetkező 3 hónapra vállalta Amanda ingyenes élelemmel való ellátását.

A konyhapulton felsorakoztatva egy csomó bébi holmi, amelyet egy bababolt ajánlott fel, emellé egy 1000 dolláros babafotó kupont is.

Ezután következett a sütő, amelynek ajtaját lenyitva egy köteg bankjegy volt látható. Összesen 10.000 dollár, amelyet szintén ajándéknak szántak a számára. Ez azt jelenti, hogy a jelzálog miatt már nem kell aggódnia, hiszen a házat nem kell a jövőben elhagynia.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/36-hetes-terhesen-hagyta-el-a-ferje-a-suto-ajtajat-kinyitva/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top