Connect with us

Egyéb

Az anyósom módszere végleg megszüntette a penészt, és még a bukszánk se lett tőle vékonyabb:

Az anyósom módszere végleg megszüntette a penészt, és még a bukszánk se lett tőle vékonyabb:

Sajnos lakásunk azon helyiségeiben, amelyek fokozatos párásodásra hajlamosak folyamatos lehet a penésszel folytatott küzdelem.

Bár mi sokáig vásároltuk a drága, kétségtelenül hatékony, ugyanakkor az egészségünkre és a környezetre is ártalmas bolti termékeket, sajnos azok csak a penészt, mint a jelenség tünetét kezelték. Azonban a párásodás fennmaradt, és a penész újra és újra visszatért.

Tudom, hogy drága pénzen lehetne átalakításokat végezni, de ezt most hagyjuk. Nincs rá keret. Próbáltunk gyakrabban szellőztetni. Valamennyit segített, de nem állhat abból az életünk, hogy szellőztetünk..

Ekkor az anyósom javasolt egy megoldást, ami igen hosszú időre (egyes felületek esetében lényegében véglegesen) megszüntette a penészedést. Csupán ecet és mosószer 1:1 arányú keverékére volt szükségünk hozzá, amivel bekentük az összes penészes felületet.

Rajta hagytuk úgy egy fél órát-háromnegyed órát, majd ledörzsöltük, lemostuk és szárazra töröltük.

Ezután a penész a legtöbb felületre egyáltalán nem tért vissza, míg egyes helyeken csak nagyon hosszú idő után, és kisebb intenzitással. Természetesen ekkor újra lekentük a felületet a fentiek szerint, és a penész eltűnt.

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaidhoz is eljusson ez a remek ötlet!

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/az-anyosom-modszere/?fbclid=IwAR1kFZV15_S3wC4krNbk83aR4gTn-auaMqbwMN1KHUxDnsVOs8CfMd6K_mM

Continue Reading
Advertisement
To Top