Connect with us

Mindennapok

Frei Tamás elvette feleségül Szulák Andreát!

Frei Tamás elvette feleségül Szulák Andreát!

Két évtizeddel ezelőtti időszakról osztott meg egy elképesztő titkot Szulák Andrea, amikor történetesen nem mással, mint Frei Tamással járták a világot egy televíziós műsor kedvéért.

A híresség a NőComment! szilveszteri adásában mesél majd erről bővebben, de annyit elöljáróban elárult, Frei Tamással több van köztük, mint gondolnánk.

[

]

Azon a bizonyos, 2000-es évek elején forgatott televízióműsorban olyat tett Szulák Andrea és a műsorvezető társa, amelyről még mindig papírja van – írja a .

Akkoriban az Egyesült Államokban utazgattak, és sorra készültek a felvételek a tévéshow számára, amikor útba ejtették a legendás sivatagi szerencsejáték-oázist. Amint pedig ezt már ezerszer hallhattuk:Ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban marad

– egészen mostanáig:

Egy televíziós műsor kapcsán jártuk a világot, és egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban.

Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről a mai napig papírom van

” – vallotta be sokak meglepetésére Szulák Andrea.

Azt persze meg kell említenünk, hogy a Las Vegasban köttetett ilyesfajta házasságokat képletesen kell érteni, ezeket a névlegesen köttetett frigyeket a törvény és az egyház sem ismeri el.

A színésznő ennek értelmében még mindig az eladósorban levő hölgyek táborát erősíti, de ami igaz, az igaz… állt már oltár előtt, ám azt legalább stílusosan tette, a szórakoztatóipar fellegvárában.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/frei-tamas-elvette-felesegul-szulak

Continue Reading

Ajanlo

To Top