Connect with us

Mindennapok

Orbán Viktor:Magyarországon nincs éhező gyerek, mindenkinek tele a hasa!

Orbán Viktor:Magyarországon nincs éhező gyerek, mindenkinek tele a hasa!

Szokás szerint téma volt a migráció is. Orbán Viktor szerint arra lehet számítani, hogy fokozódik a migrációs nyomás, és a kérdés napirenden lesz a következő 10-20 évben.

Millió számra akarnak majd jönni. – mondta.

A civil szervezetekről vagyis az NGO-król szólva a kormányfő azt mondta, szeretné, ha Brüsszelben kimondanák, hogy NGO-knak uniós pénzt nem lehet adni. „Ez egy harci kérdés.”

[

]

Téma volt a magyar költségvetés is, amiről pénteken szavaz az országgyűlés. Orbán Viktor azt mondta, nagy ambíciói vannak, így szeretné elérni, hogy ne hitelfelvevő, hanem hitelnyújtó ország legyen Magyarország. Mint mondta:

Legyen annyi pénzünk, hogy mi adjunk kölcsön. Szeretném, ha átkerülnénk a bot jó oldalára.

Beszélt a családvédelemről és a honvédelemről is. Előbbi kapcsán megjegyezte:

Magyarországon nincs éhező gyerek, mert aki óvodába, iskolába jár, az kap étkezést.Elmondta, lesz pénz családtámogatásra és a honvédség megerősítésére is. Mert most van lehetőség arra, hogy katonailag fejlesszük az országot. Nem kell erre sajnálni a pénzt. A júliusban startolt babaváró hitelről azt mondta:

Családvédelem 4 eleme indult el nemrég. Magyarok vagyunk, meg van a magunkhoz való eszünk, dörzsöltek vagyunk. A magyaroknak helyén van az esze, ha gazdasági észszerűségről van szó. Ezért vártak ki sokan a júliusig, a babaváró hitelbevezetésig. Ez egy vonzó rendszer, amit létrehoztunk. 

Sírni fogsz: Orbán brutális hordóhasat növesztett (+sokkoló videó!)

Valószínűleg jókat lakmározott a miniszterelnök a nyáron, ugyanis egészen döbbenetes hordóhasat villantott egy friss felvételen.

Orbán Pécsett járt, ahol meglátogatta a PVSK sporttelepét, itt készült róla az alábbi .

Megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk:

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/orban-viktormagyarorszagon-nincs/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top