Connect with us

Mindennapok

Most kaptuk a szomorú hírt a koronavírusos Hajdú Péterről

Most kaptuk a szomorú hírt a koronavírusos Hajdú Péterről

A Frizbi műsorvezetője harmadszor fertőződött meg a koronavírussal, így a családlátogatás helyett két napja otthon fekszik és filmeket néz.

 

Bevallom, nem tudom, hol kaptam el, de nagy valószínűséggel az új variánst, a BQ1-et sikerült benyelnem, amely nagyon durva orrdugulással, gyengeséggel és ízületi fájdalmakkal jár

– árulta el a Blikknek Hajdú Péter, aki ugyan a két idősebb gyermekével még sikerült együtt ünnepeljen szenteste előtt, a többi programot le kellett mondania.

– Mivel a gyerekeim elutaztak az édesanyjukkal karácsonykor, így előtte találkoztunk, de a szülőkhöz már nem tudtunk menni.

Ráadásul Eszter, a párom egyelőre nem kapta el, de szerintem ez csak idő kérdése, így lehet, hogy a szilveszterünk is ugrik – vallotta be Hajdú Péter, akinek a háziorvosa azt jósolta, a covid ezen új verziója sokakat fertőz majd meg a következő hetekben.

– Három oltásom van, azzal legalább azt elérem, hogy enyhébbek a tünetek, de azért nem vagyok jól. Szerencsére a gyerekeknél ez gyenge lefolyású, így ha el is kapja, remélem nem lesz rosszul – bizakodott a műsorvezető, aki annak azért örül, hogy forgatást nem kellett lemondania emiatt, a Frizbi következő felvételére ugyanis csak januárban kerül sor.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/most-kaptuk-a-szomoru-hirt-a-koronavirusos-hajdu-peterrol/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top