Connect with us

Mindennapok

Nagyon beteg Hajdú Péter

Nagyon beteg Hajdú Péter

Hajdú Péter újból bejelentkezett a közösségi oldalán, miután elárulta, hogy ismét pozitív lett a koronavírustesztje. Ez az ünnep sajnos nem úgy alakult a betegeskedő műsorvezető számára, ahogy eredetileg tervezte. Most friss hírt adott az állapotáról.

 

Hajdú Péter és Láng Eszter azon sztárpárok közé tartozik, amelyeknek idén született gyermekük, így először ünneplik közösen a karácsonyt. A műsorvezető örömmel tette közzé két nappal ezelőtt a meghitt családi fotójukat hármasban a kicsi Dominikkal, azóta viszont egy szerencsétlen fordulatot vett az ünnep náluk.

Hajdú tegnap tudatta a követőivel a szomorú hírt, miszerint ismét elkapta a koronavírust, így emiatt le kellett mondania a karácsonyi programokat és kényszerpihenőre kényszerült. Azt is elárulta, hogy mindössze a Netflix és a YouTube teszi izgalmassá a napjait.

Most ismét bejelentkezett a korlátozott ideig megnézhető Instagram-sztorijában, ahova egy orrfújós emotikonos fotót csatolt, mellette pedig még orrspray, szemcsepp és lázmérő található. Úgy tűnik, hogy a tévés egyre rosszabbul érzi magát, de remélhetőleg hamarosan felépül!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/nagyon-beteg-hajdu-peter/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top