Connect with us

Mindennapok

Hatalmas csapás: karácsonykor fosztották ki Vajna Timit – Sokkoló videón, ahogy kirámolják a magyar sztár otthonát

Hatalmas csapás: karácsonykor fosztották ki Vajna Timit – Sokkoló videón, ahogy kirámolják a magyar sztár otthonát

Vajna Timi nem úszta meg stresszmentesen az ünnepi időszakot. Amíg ugyanis távol tartózkodott Los Angeles-i otthonától, ismeretlen elkövetők törtek be a házába és rámolták ki az otthonát.

 

Egészen sokkoló képsorokat osztott meg közösségi oldalán Vajna Timi. Az üzletasszony ugyanis megmutatta otthoni biztonsági kameráinak felvételeit a követőinek, amelyen tökéletesen látszik, ahogy ismeretlen férfiak kirámolják Los Angeles-i otthonát.

Timi a megdöbbentő események ideje alatt éppen Aspenben tartózkodott, így nem találkozott a bűnözőkkel, a történek azonban így is sokkolhatták, pláne, hogy éppen az ünnepek ideje alatt történt meg vele a felfoghatatlan csapás.

Magukról az elkövetőkről egyelőre semmit nem tudunk, mindössze feltételezhető, hogy ketten lehettek, a kilétüket azonban egyelőre homály fedi.

Itt láthatók a Vajna Timi által megosztott sokkoló felvételek.

A rendőrség el fog kapni titeket

– írta a képsorok mellé Vajna Tímea, aki a bűnözők autójáról és annak rendszámáról is megosztott felvételeket. Majd arra kérte amerikai követőit, segítsenek azonosítani, megtalálni a rablókat.

Hozzátette, mindenki legyen óvatos az ünnepek alatt, mert sok a rablás ilyenkor.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/hatalmas-csapas-karacsonykor-fosztottak-ki-vajna-timit-sokkolo-videon-ahogy-kiramoljak-a-magyar-sztar-otthonat/

Continue Reading
Advertisement
To Top