Connect with us

Mindennapok

Évekkel ezelőtt ikrek születtek az apáca és a pap szerelméből. Ma így néznek ki a kicsik!

Évekkel ezelőtt ikrek születtek az apáca és a pap szerelméből. Ma így néznek ki a kicsik!

Évekkel ezelőtt történt az eset Romániában, és rendkívül nagy port vert fel akkoriban. A 40 éves szerzetes nővér, Sebastiana Gatlan ugyanis ikergyermekeknek adott életet, és ráadásul nem volt más a gyerekek édesapja, mint éppen a gyóntató pap!

 

A kórházban senkinek sem jött rá, hogy kicsoda is a várandós kismama, és császármetszéssel egészségesen világra segítették a kislányokat. Gyanússá csak akkor kezdett válni a dolog, amikor a nő erősen ismételgette, hogy nem viheti haza a kicsiket.

Amikor a botrány kipattant, az egyházi szabályok szerint mind a papot, mint pedig a nővért meneszteni kellett volna, azonban a férfi megúszta egy rövid felfüggesztéssel, míg a nőt kirúgták a rendből! Mivel az egyház megbélyegezte őt, nem volt más választása, egy cipőgyárban helyezkedett el, hogy el tudja látni a gyermekeit.

Bár igazságtalannak tartja a bánásmódot, mindent megtesz, hogy vallásos nevelésben részesíthesse a kicsiket. A világtól elvonultan él, csak néhány emberrel tart kapcsolatot, és egyedül neveli a kislányokat.

Bár nagyon nehéz feldolgoznia mindazt, ami történt, a kicsik biztosítják számára az élete célját! Neked mi a véleményed?

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/evekkel-ezelott-ikrek-szulettek-az-apaca-es-a-pap-szerelmebol-ma-igy-neznek-ki-a-kicsik/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top