Connect with us

Mindennapok

Most jött az eltűnt Opitz Barbiról

Most jött az eltűnt Opitz Barbiról

Kép forrása: Instagram

Opitz Barbi eltűnt, miután párja életveszélyesen megfenyegette.

 

A 2016-os X-Faktor nyertese, Opitz Barbi az utóbbi hónapokban többször is a figyelem középpontjába került, de nem a dalai, vagy a különböző munkái miatt. Először egy hamis meztelen kép terjedt róla az interneten, aztán az exe miatt egy valódi pucér felvétel is kikerült róla a világhálóra – de a nehézségek ellenére megtalálta a szerelmet is egy fiatal fiú személyében, akivel úgy tűnt, hogy nagyon boldogok együtt.

Most nagyon aggasztó hírek kezdtek el terjedni Opitz Barbival kapcsolatban, ugyanis állítólag tegnap délután óta elérhetetlen, miután elindult a párjához, aki állítólag halálosan megfenyegette. A családja természetesen nagyon aggódik érte, a testvére egy eltűnt személyekkel foglalkozó Facebook-csoportban is megosztotta az énekesnő képét, hátha valaki tud róla valami.

„Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, Serleg Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette!”

– olvasható a posztban, amiben az énekesnő édesanyja pedig azt írja, hogy szerelme rabolta el a lányát.

Opitz Barbi a közösségi oldalain is kicsit kevesebb, mint egy napja volt elérhető, és azóta nem jelentkezett még egy Insta Storyval vagy TikTok videóval sem. A Blikk sem tudta elérni őt, a menedzsere pedig nem kívánt nyilatkozni az ügyről, így a híresség rajongói is nagyon aggódnak már miatta. Jó eséllyel csupán egy félreértésről van szó, és nincs semmi baja a tehetséges énekesnőnek.

FRISSÍTÉS: A rendőrség megtalálta Opitz Barbit; erről az énekesnő testvére beszélt a Bors-nak, azonban sem az eltűnés körülményeiről, sem Barbi hogylétéről nem kívánt nyilatkozni.

 

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/most-jott-az-eltunt-opitz-barbirol/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top