Connect with us

Mindennapok

Csuti drámai vallomása: “Telefonált az orvos, hogy menjünk be elköszönni”

Csuti drámai vallomása: “Telefonált az orvos, hogy menjünk be elköszönni”

Két szerettét is elvesztette pár hónap alatt!

Csutival egymás után történnek a szomorúbbnál szomorúbb esetek: tavaly meghalt a nagypapája és a bátyja, véget ért a házassága Kulcsár Edinával, idén év elején pedig három és fél hónap alatt elvesztette mindkét nagymamáját.

“Nagymamámék nem voltak betegek. Apum anyukája elesett, lett egy combnyaktörése. Megműtötték, minden rendben volt. Beszéltem vele telefonon, mondták, hogy 1-2 nap fekvés a kórházban, és minden rendben lesz, jöhet haza. Még délután beszéltünk vele, az egész család, és késő este jött a hívás, hogy meghalt” – kezdte mesélni.

“Ő bekerült a kórházba, köhögéssel és egyéb dolgokkal. Ez egy pénteki nap volt, beszéltünk vele telefonon, beszélt vele Medox is telefonon. Mondta neki: „Dédike, gyógyulj meg! Hamarosan találkozunk”. Szombaton és vasárnap is beszéltünk vele, sokkal jobb volt a hangja, jól reagált a dolgokra. Úgy éreztük, jobban lesz. Hétfőn reggel telefonált az orvos, hogy éjszaka kapott egy tüdőgyulladást, menjünk be elköszönni… Mondom: micsoda?! Amikor bementünk elköszönni, már nem reagált” – emlékezett vissza.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/csuti-dramai-vallomas-orvos-telefon-halal/z8zkp33

Continue Reading

Ajanlo

To Top