Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Feljelentést tesz az asszony : Nem Tánczos Gábor végzett Zsófikával – Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították!

Feljelentést tesz az asszony : Nem Tánczos Gábor végzett Zsófikával – Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították!

Egy titokzatos nő határozottan állítja, hogy a húsz évvel ezelőtti körmendi gyermekgyilkosságot nem Tánczos Gábor követte el. Azt mondja: feljelentést tesz.

Különös levelet juttatott el a Borsnak egy magát Miss Marple-nek nevező nő. Kétoldalas, géppel írt papíron azt állítja, hogy a húsz évvel ezelőtti körmendi gyermekgyilkosság elkövetője a mai napig büntetlenül, szabadlábon él. Az ismeretlen levél­író meg is nevezi a feltételezett elkövetőt, és azt írja: feljelenti őt és tettestársát is. Úgy véli, az illető férfi pedofil hajlammal közeledett a 11 éves H. Zsófi felé.

– Ezt a kislány el is mondta az egyik iskolatársnőjének. Ő is egy áldozat, azóta meghalt – vélekedik Miss Marple. Az önjelölt nyomozónő szerint a valódi gyilkos egy tőrrel vágta el Zsófia nyakát, ilyen tőre pedig szerinte Tánczosnak nem is volt.

Tánczos-ügy: Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították!

Nyomozásban közreműködő dr. Lépold Józsefné rendőrségi grafológus kijelentése, amelyet az Újbuda Televízió egyik adásában tett, egy hónappal ezelőtt. Dr. Lépold Józsefné egyébként már a nyomozás során – Tánczos Gábor írását tanulmányozva – arra a következtetésre jutott, hogy Tánczos Gábor ártatlan, a gyilkosságot valaki más követte el. Most pedig ki merte mondani azt, hogy a gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Ugyan miféle befolyásos gyilkos vagy gyilkosok lehetnek azok, akiknek a kedvéért 50 évre titkosíthatnak egy ilyen mocskos ügyet? Kísértetiesen emlékeztet ez minket az 1882-es tiszaeszlári perre. Az Újbuda Televízió alábbi adásában 22:33-tól kezdődik a lényeg:

Tánczos majdnem tíz évet töltött börtönben. Azóta is tagadja, hogy ő végzett a kislánnyal

– A gyilkos még ma is büntetlenül éli a világát. A tőrt sem találták meg, hiszen az még mindig a gyilkosnál van vagy pedig eltüntette – szögezte le Miss Marple.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!