Connect with us

Egyéb

Megszólalt a válásról Molnár Ferenc Caramel …

Megszólalt a válásról Molnár Ferenc Caramel …

Molnár Ferenc Caramel: „Én ragaszkodom ehhez a házassághoz”

Tizenegy éve egy nőt szeret, és elképzelni sem tudja, hogy ez valahogy másképp legyen. Molnár Ferenc Caramel úgy érzi, Szilvi mellett rázódott bele abba, milyen is az igazi szerelem, amiről leginkább a biztonság és a szabadság érzésére asszociál. De azt vallja, mindig van mit tanulni. Szerinte áldozatok nélkül nem megy, ha az ember jól akarja csinálni – osztotta meg gondolatait a .

– A szerelem sok év után is ott tudna lenni az életünkben, ha a másikat helyezzük az első helyre, és nem magunkat.

 Ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátunké – kezdi a magazinnak, de ő is látja, ritka, hogy az emberek manapság így állnak egymáshoz, hiszen önzőség és csalfaság uralkodik a világban, amin szeretne változtatni.

[

]

Látom, mi folyik a világban. Szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. 

Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak. Tudom, hogy sokan azért választják ezt a szakmát, hogy nagy kanállal az életet, mert egyébként, ha nem lennének ismertek, a feleségük se állt volna felük szóba. Még sok más magyarázkodást is hallottam már, de szerintem egyszerűen csak tükörbe kéne élni

 – folytatja Caramel, aki imádja feleségét, akit nemcsak kívülről, hanem belülről is nagyon szépnek lát. És akivel együtt szeretne megöregedni, hiszen el sem tudja képzelni, hogy ez másképp legyen.

Én ragaszkodom ehhez a házassághoz, szeretem a feleségemet, és eszem ágában sincs még csak elgondolkodni sem arról, hogy ez valaha véget érhet.

Év végére várjuk a második gyermekünket, ami még inkább megerősítette a szövetségünket és elmélyítette a kapcsolatunkat. Én nem véletlenül házasodtam meg hét éve. Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/megszolalt-a-valasrol-molnar-ferenc?fbclid=IwAR3io1ByX-XFKg5WFofSkossryC0N2lv_-RIVpIU8m1CtCrBldNe2Xw1GQQ

Continue Reading

Ajanlo

To Top