Connect with us

Mindennapok

Megint ledobta a textilt Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője, Schobert Lara. Olyan testet villantott amit még a 10/10 nők is megirigyelnek !

Megint ledobta a textilt Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője, Schobert Lara. Olyan testet villantott amit még a 10/10 nők is megirigyelnek !

Megint ledobta a textilt Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője, Schobert Lara. Olyan testet villantott amit még a 10/10 nők is megirigyelnek !

Ledobta a textilt Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője, Schobert Lara. Olyan testet villantott amit még a 10/10 nők is megirigyelnek

Schobert Lara a pár napja a Borsnak mesélt arról, hogy az utóbb időben az öccse, Norbi motiválja őt, nagyra becsüli ugyanis a kitartását.Sajnos az ideje nem engedi, hogy minden nap konditerembe járjon, hiszen sok munkája van, és lovas edzésekre is jár. Az étkezésére viszont a korábbinál is jobban odafigyel, a jövőre nézve pedig a bulizást is hanyagolná az egészsége érdekében.

Schobert Norbert lánya Schobert Lara,  szülei miatt szerzett országos hírnevet, ám mára 187 ezren követik Instagramon, több szponzora van és született influencerként előszeretettel fotózgatja magát.

Mostani posztja azonban kicsit kilóg a többi közül, ugyanis Lara a tőle megszokottnál is forróbb melltartós képet villantott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

larcibarci (@laraschobertt) által megosztott bejegyzés

Életmódváltásba kezdett Schobert Lara. Persze, Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekeként egész életét átitatta az egészségtudatos létforma, most azonban plusz motivációt kapott. Testvére, Norbi nemrég látványos átalakuláson esett át, elképesztő izomzatot épített. 

Lara egyre gyakrabban fordul meg a konditeremben: itt tudja kitisztítani a fejét  Fotó: Schobert Lara

A Bors felkereste a 19 éves Larát, aki elárulta:

Az öcsém, Norbi motivál. Nagyon becsülöm a kitartását, ő a példaképem. 

 kezdett bele Lara. 

Norbika rengeteget változott, kigyúrta magát, ami testvérére is ösztönzőleg hat  Fotó: Mokka

 Úgy vagyok vele, hogy egy a génünk, a vérünk: ha neki ment, akkor nekem is fog – bizakodott. – Sajnos nem tudok olyan gyakran járni konditerembe, mint ahogy szeretnék. Napi egy óra lovas edzésem van, és sok a munka is. De ha tehetném, minden nap lemennék kondizni. Egyedül szeretek edzeni, hallgatom a zenét, kitisztítom a fejem. Ez a gyógyír a sok ingerre, stresszre, ezeket erővel adom ki magamból. Könnyebben edzek, ha ideges vagyok valamiért. Aztán kitisztul a fejem, tisztábban látok mindent.

Emellett az étkezésre is a korábbinál jobban odafigyel, sőt, még egy lemondást tenne az egészségéért.

 A bulizást is szeretném most elhanyagolni ennek érdekében – árulta el.

Olyan külsőt szeretnék, hogy ha belenézek a tükörbe, azt mondjam: Hmm! Ez igen!

 Nem tartom magam csúnya lánynak, de fejlődni szeretnék. A barátaim és a szüleim úgy szeretnek, ahogy vagyok, de szeretném, ha még büszkébbek lennének.

Barátai és szülei szerint úgy jó, ahogy van, de szeretne tovább fejlődni  Fotó: Schobert Lara

Lara természetesen szülei tanácsát is megfogadja az edzéssel kapcsolatban, és az élet más területén is hallgat rájuk.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/megint-ledobta-a-textilt-magyarorszag

Pages: 1 2

Continue Reading
Advertisement
To Top