Connect with us

Mindennapok

A sofőr lát egy véres 5 éves kislányt, amint integet. Ahogy egyre közelebb kerül, a gyomra kavarog.

A sofőr lát egy véres 5 éves kislányt, amint integet. Ahogy egyre közelebb kerül, a gyomra kavarog.

Egy napsütéses nyári nap volt, amikor Angela Shymanski hazafele vezettett a kanadai  Prince George városából gyermekeivel, Lexivel és Peterrel. Az úszóoktató anyuka kimerült: Az energikus 5 éves lánya és az újszülött baba kiveszi az összes energiáját. Egy pillanatra, a két gyermek édesanyja elszunnyadt. De ez az egy másodperc igazán szörnyű következményekkel járt.

[

]

Az autó felborult, 12 métert zuhant egy szikláról és belecsapódott egy fába. A kis Lexi kinyitotta a szemeit, neki csak néhány karcolása volt. Hallja a 3 hónapos kistestvérét, ahogy jajgat. Az anyja öntudatlanul ült a kormánykerék mögött. Ennek a meredek szirtnek az alján senki nem találja meg családot – a halál bizonyosnak látszott. De akkor az 5 éves hihetetlen dolgot tett.

Lexi kivonszolta magát az autóból és felmászott a meredek sziklafalon! Amint elért az úthoz, leintett egy autóst, hogy segítséget kapjon. Amikor a mentők és a tűzoltók megérkeztek szükségük volt egy kötélre, hogy elérjék a roncs autót. Az anyát és a gyermekét helikopterrel szállították a legközelebbi kórházba.

A babának néhány zúzódása, Angelanak belső vérzése volt. Szerencsére mindannyian túlélték! És az egészet a bátor kislánynak köszönhetik: “Ez őrület!”, Mondja Angela, aki lassan lábadozik a sérüléseiből. “Elképesztő, amit Lexi tett, és mi örökké hálásak és büszkék leszünk rá.”

A szőke 5 éves kislány gyors elméje és bátorsága nélkül az édesanyjának és testvérének nem lett volna esélye a túlélésre. Ha ez a bátor kanadai lány hatással volt rád, oszd meg ezt a megrendítő történetet!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/a-sofor-lat-egy-veres-5-eves-kislanyt-2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top