Connect with us

Jóslás

Minden jel erre mutat: szakíthatott a magyar sztárpár

Minden jel erre mutat: szakíthatott a magyar sztárpár

Eltűntek a közös fotók. Mi történik itt?

Több mint két évvel ezelőtt talált egymásra Gyenesei Leila és Monoki Lehel, ám magánéletükből kizárták a nyilvánosságot. Nemrég mégis szerepeltek a Tv2 Párharc című műsorában, ahol jobban megismerhették őket a rajongók. Most azonan a hogy Instagram oldalaikról eltűntek a közös fotók.

Monoki Lehel elfogadta szerelme, Gyenesei Leila feltételeit / Fotó: TV2

Monoki Lehel és Gyenesei Leila / Fotó: TV2

Szakított volna a sztárpár?

Váratlan a közös fotók eltűnése, hiszen egy esetleges szakításra a lap szerint semmi jel nem utalt. A Párharc műsorában is nagy összhang és teljes egyetértés jellemezte a szerelmeseket. A Bors azt is megemlíti, hogy egy korábbi interjúban még Leila kislányáról, Mimiről is beszéltek. Lehel akkor azt mondta, hogy a sajátjaként szereti a kislányt.

“Szerencsére a lányom és Lehel nagyon jól kijönnek, sőt, imádják egymást. Az első pillanattól kezdve van közöttük egy olyan mély és őszinte kapcsolat, szeretet, amit nem lehet csak úgy megjátszani. Nekem elsődleges volt az, hogy ha valaki engem szeret, annak őt is imádnia kell. Mi ketten vagyunk, így kell minket elfogadni” – mondta akkor Leila, akitől Lehel így vette át a szót.

“Úgy szoktam fogalmazni, hogy nekem igazából Mimi a szerelmem, és neki van egy anyukája. Sajátomként szeretem, csodálatos a kapcsolatunk. Igazi cinkostársak vagyunk. Például, ha mindketten szeretnénk csokit enni, azt kell mondani, hogy anya, ott a pók a falon, és amíg ő odanéz, addig mi ketten kilopjuk a csokit.”

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/magyar-sztarpar-szakithatott-gyenesei-leila-es-monoki-lehel-kozos-fotok-eltunese/9dz59n7

Continue Reading

Ajanlo

To Top