Connect with us

Egyéb

MÉGSEM ARGENTÍNA A VILÁGBAJNOK? – MEGISMÉTELHETIK A FOCI-VB DÖNTŐJÉT?

MÉGSEM ARGENTÍNA A VILÁGBAJNOK? – MEGISMÉTELHETIK A FOCI-VB DÖNTŐJÉT?

Már több százezren írták alá az újrajátszást kérő petíciót, amit az argentinok szabálytalan körülmények között született harmadik gólja miatt indítványoztak.

A katari labdarúgó-világbajnokság fináléjának hosszabbításában Argentína a 108. percben szerezte meg a harmadik találatát Franciaország ellen.

ÁmLionel Messi gólját a játékvezetőnek – akár utólag, a videobíró segítségével – érvénytelenítenie kellett volna,ugyanis két cserejátékos is a pályára lépett, mielőtt a labda áthaladt volna a gólvonalon.

Rengeteg francia szurkoló felháborodott az ítélet miatt, miután utólag meglátták a perdöntő felvételeket. Emellett azt is szóvá tették, hogy az argentinok első, büntetőből született gólja előtt szerintük nem történt szabálytalanság, valamint a második dél-amerikai találatot egy Kylian Mbappéval szemben elkövetett szabálytalanság előzte meg.

Az egyik piackutató oldalon közzé is tettek egy felhívást, miszerint játsszák újra a döntőt –néhány nap alatt már több százezer ember írta alá ezt a petíciót.

Continue Reading
Advertisement
To Top