Connect with us

Egyéb

A férfi kifizeti mostohalánya esküvőjét – a lány elmond neki valamit, amitől megszakad a szíve

A férfi kifizeti mostohalánya esküvőjét – a lány elmond neki valamit, amitől megszakad a szíve

A férfi kifizeti mostohalánya esküvőjét – a lány elmond neki valamit, amitől megszakad a szíve!

A szomorú mostohaapa (nevezzük John Smith-nek) a Reddit nevű fórumon osztotta meg  történetét, melyre világszerte százezrek reagáltak, miután felkapta a sajtó.

A történet röviden annyi, hogy John Smith már nagyjából egy évtizede él együtt a párjával, és a mostohalánya taníttatásának költségeit teljes egészében ő fizette. Vett a lányának egy autót is, hogy azzal egyetemre tudjon járni.

[

]

Ezen idő alatt a lány vér szerinti apja gyakorlatilag semmivel nem járult hozzá a lánya mindennapjaihoz, ám amikor megjelenik, a lány mindig szinte csügg rajta.

A család most egy nagy eseményhez érkezett el, amikor John lánya férjhez megy! Az esküvőt is teljes mértékben John fizeti, azonban a párja, a lány édesanyja, valamint a lány szervezik azt. 250 vendég meghívásáról volt szó, John pedig, aki az egész esküvőt állja, csak ahhoz ragaszkodott, hogy az ő 20 barátját is hívják meg.

Azonban csapás csapás után érte: előbb kiderült, hogy az esküvőt szervező párja és a lánya nem hívták meg az ő barátait, mert állításuk szerint már nem fértek bele a 250-es vendégkeretbe, majd pedig az esküvőt megelőző napokban tartottak egy családi vacsorát.

A vacsorán a lány a saját, valamint a vőlegény családja előtt bejelentette, hogy az “igazi apja” kíséri majd az oltárhoz! A bejelentést nagy helyeslés és öröm fogadta… A mostohaapa leírja, hogy forogni kezdett körülötte a világ, és úgy döntött, mond egy rövid beszédet!

John elmondta, hogy nagy örömére szolgált, hogy az elmúlt évtizedben a család tagja lehetett, és köszöni, hogy valami nagyon fontosat tanítottak neki. Mégpedig azt, hogy az ő szerepe nem olyan fontos a családban, nem tisztelik, és csak pénz automatának használják. Még annyit se adnak meg neki, hogy a mostohalányát az oltárhoz kísérje…

Éppen ezért minden további költséget az “igazi apára” hárít.

Abban kéri a kommentelők véleményét, hogy vajon jól tette mindezt? Mi azt gondoljuk, hogy ha valakit nem tisztelnek, és kihasználnak, akkor minden joga megvan arra, hogy kilépjen egy ilyen helyzetből! Neked mi a véleményed?

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/a-ferfi-kifizeti-mostohalanya-eskuvojet-3#

A férfi kifizeti mostohalánya esküvőjét – a lány elmond neki valamit, amitől megszakad a szíve

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/a-ferfi-kifizeti-mostohalanya-eskuvojet-3/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top