Connect with us

Mindennapok

7 évvel ezelőtt hátborzongató pontossággal jósolta meg 2022 egyik legfontosabb történését. Vajon vannak más jóslatai is?

Nostradamus próféciái általában homályosak, amelyekből a szakavatottak tudják kikövetkeztetni, hogy valójában mit is érthetett alattuk, és milyen formában váltak valóra.

Ez a modernkori jós, José Miguel Polanco azonban egy egészen konkrét, egyben egészen hihetetlen jövendölésével tett szert világhírnévre! Hét évvel ezelőtt vetette ha nem is papírra, de képernyője azokat a szavakat, amelyek újabban az egész világot bejárták.

A férfi 2015 márciusában Twitteren posztolta az alábbi “jóslatot”:

“2022. december 18. A 34 éves Leo Messi megnyeri a világbajnokságot és minden idők legnagyobb játékosává válik. Csekkoljatok vissza 7 év múlva”.

A jóslatban az a leginkább hátborzongató, hogy lényegében szó szerint valóra vált, még a nap is stimmel, amikor Messi vezetésével Argentína megnyerte a katari futball vb-t.

Azzal persze sokan vitatkozhatnak, hogy Messi a “minden idők legnagyobb játékosa”, viszont tény, hogy tízszeres spanyol bajnok, hétszeres aranylabdás, és most már világbajnok is.

Neked mi a véleményed?

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/7-evvel-ezelott-hatborzongato-pontossaggal-josolta-meg-2022-egyik-legfontosabb-torteneset-vajon-vannak-mas-joslatai-is/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top