Connect with us

Mindennapok

Cicciolina lett Magyarország legszebb középkorú nője

Cicciolina lett Magyarország legszebb középkorú nője

Cicciolina lett Magyarország legszebb középkorú nője

Decemberben megrendezett rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó első helyét a mostanában a képernyőkön nem nagyon szereplő

Cicciolina. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina, Győzike, Varga Irén..

Toronymagasan megnyerte az ” Online szépségverseny a Magyar szépségekhez ” című versenyt Cicciolina

[

]

. Nem is kevéssel, az összes szavazatok mintegy kétharmadát szerezte meg a szépkorú asszony. 

Megkerestük Cicciolinát is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt. 

Cicciolinát nem kell félteni, ha a hangulat felforrósításáról van szó. Nem elég, hogy megdőlnek a melegrekordok, a szexi fürdőruhás fotójával biztosan megolvasztja még a képernyőket is. Pink összeállításban villantotta meg formás alakját és dekoltázsát egyaránt, illetve cowboy kalapot is húzott.

Cicciolináról szinte senki nem mondaná meg, hogy 71 éves, olyan jól tartja magát. A művésznő az évek során már majdnem 70 ezer követőt gyűjtött össze az Instagram-oldalán, így egyre aktívabban tevékenykedik a platformon. Nyári képekből nincs hiány nála, az alakját a mai napig szívesen mutogatja, pláne ebben a nagy hőségben.

Most sem történt másképp, Cicciolinát a legfrissebb fürdőruhás fotója alatt elárasztották szívecskés és bombás emotikonokkal, hiszen vadítóan néz ki a pink szerelésében. A V kivágású darabhoz egy színben passzoló cowboy kalapot is választott, ezzel még extrémebbé varázsolva az összhatást. Dekoltázsát a mélyen kivágott bikini különösképp előtérbe helyezte. Egy biztos, generációk vannak oda érte még mindig.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/cicciolina-lett-magyarorszag-legszebb

Continue Reading

Ajanlo

To Top