Connect with us

Egyéb

A fiatal pár egy 6 hónapos kisbabával került az utcára, egyre hidegebbek az éjszakák

A fiatal pár egy 6 hónapos kisbabával került az utcára, egyre hidegebbek az éjszakák

Október végén lett hajléktalan a fiatal pár, Darren Sherlock és Lori Trouton. A dolog még nagyobb szörnyűsége az, hogy nem csak ők élnek az utcán, hanem 6 hónapos kisbabájuk is, az időjárás pedig egyre zordabb.

 

A fiatal pár jelenleg Belfast belvárosának utcáin alszik, és azt mondják, állandó rettegésben élnek. Elmondták, hogy akkor kerültek az utcára, amikor a szociális munkások szét akarták őket választani: Lorit Belfastban akarták elhelyezni, Darrennek pedig Derryben találtak szállást.

A pár ebbe azonban nem egyezett bele. Darren, aki korábban heroinfüggő volt, tartott attól, hogy ha egyedül helyezik el egy szállón, olyan emberek között, akik szintén drogproblémákkal küzdenek, visszaesik – írja a Mirror.co.uk.

„Heroinfüggő voltam, de már három éve nem nyúltam semmilyen droghoz” – mondta Darren.

„Két éve vagyunk együtt, megpróbálunk megküzdeni a hat hónapos kisfiunkért a bíróságon, és próbálunk találni egy közös otthont” – tette hozzá a férfi.

„Nem vagyok büszke a múltamra, de végül is ez tett azzá, aki most vagyok, és örülök, hogy már nem élek a drogokkal, mert végre tisztán látok. Zenész vagyok, és nagyszerű életem volt, de most nem tudom, mihez kezdjek, nem tudom, milyen irányba induljak.”

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/a-fiatal-par-egy-6-honapos-kisbabaval-kerult-az-utcara-egyre-hidegebbek-az-ejszakak/

Continue Reading
Advertisement
To Top