Connect with us

Mindennapok

A ValóVilág játékosát elhagyta a párja: képtelen volt nézni, mit művel a villában

Zajlik az élet a ValóVilág villában, VV Sajti fontolgatja a játék feladását, mivel nagyon hiányzik neki a barátnője, valamint vele közös gyermekük.

Azonban kiderült, hogy mi volt a pontos oka annak, hogy Sajti a feladáson gondolkozik: a hétfői adásban ugyanis videóüzenetet kapott a párjától, amely egyben szakító üzenet volt.

A lánynak nagyon rosszul esett, ahogyan Sajti a villában viselkedik, többek között, ahogy flörtöl a lányokkal, és azt is elmondta, hogy kivel mit csinálna…

Szavait az alábbiakban idézzük:

„Nem fogom ezt tovább csinálni, sem nézni, úgyhogy én most szakítok veled. Aztán mehet a játékod asszonymentesen. Szabad kezet adok, azt csinálsz, amit szeretnél. Valamilyen szinten örülök, hogy ez így kiderült, mert rájöttem arra, hogy milyen emberrel akartam leélni a hátralévő életemet. Nagyon nagyot csalódtam benned, rengeteg fájdalom és düh van bennem, amit okoztál. Igazából nincs is több hozzáfűznivalóm”

Ezen a videofelvételen pedig Te is megnézheted a történteket:

Neked mi a véleményed?
Fotó: RTL

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/a-valovilag-jatekosat-elhagyta-a-parja-keptelen-volt-nezni-mit-muvel-a-villaban/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top