Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Napi horoszkóp december 19. – A dolgok ma új értelmet nyernek!

Napi horoszkóp december 19. – A dolgok ma új értelmet nyernek!

Ha ma van a születésnapod: Állítsd fel a céljaidat a következő évre, amelyek kihívás elé állíthatnak, denem túl elérhetetlenek. A múltban túl sokszor zsúfoltad tele a tennivalóid listáját és elkerülhetetlenül érezted magad bukottnak, amikor nem voltál képes lépést tartani vele. Légy tapintatosabb magaddal ebben az évben.

 

Ha egyedülálló vagy, akkor találkozni fogsz valakivel, aki nagyszerű barátoddá vagy akár többé is válhat. Ne légy túl szigorú az időbeosztásodat illetően, légy nyitott a lehetőségekre. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel még erősebb köteléket alakítotok ki. Érjétek el a párként kitűzött céljaitokat.

Kos

Igen, nagy változásokat kell megtenned otthoni és munkahelyi fronton is, de győződj meg róla, hogy a háttérmunkákat előre elintézed, mielőtt túlságosan leterhelnéd magad. A siker sok dolgon múlik. Szerencse is szükségeltetik hozzá, de ha előre tervezel, azzal megtízszerezheted az esélyeidet.

Bika

Ha nem tetszik a jelenlegi képed önmagadról, akkor változtass rajta. Az egyetlen dolog, ami megállít attól, hogy újra felfedezd önmagad, az a múlttól való elszakadási képtelenséged. Ha nem hagyod magad mögött, akkor mindig vissza fog rántani.

Ikrek

Határozottan kell cselekedned. Valaki, aki hatalmi pozícióban van, folyamatosan figyel téged és ha most teszed meg a megfelelő lépéseket, akkor pár napon belül magasabbra léphetsz. Mutasd meg, hogy nem csak beszélni, de cselekedni is tudsz.

Rák

Lehet, hogy szeretnél visszavágni annak, aki igazságtalanul kritizál téged, de valóban megéri az erőfeszítést? Talán nem. A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy teljesen figyelmen kívül hagyod őt. Tudasd vele, hogy a te univerzumodban ő nem jelent semmit.

Oroszlán

Valaki az egekig fog magasztalni azért, amit érte tettél és jól is fog esni az elismerés. Más szempontból, az időt, amit rá szántál, mind magadtól vetted el, szóval nyugodtan légy most önző.

Szűz

Légy kalandvágyóbb a következő napokban és ne is foglalkozz azzal, hogy a többi ember mit gondol a tetteidről. Az élet túl rövid ahhoz, hogy azon aggódj, mások mit szólnak.

Mérleg

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!