Connect with us

Mindennapok

Rendőrfőnök fia és unokája a horrorbaleset két áldozata

Rendőrfőnök fia és unokája a horrorbaleset két áldozata

A huszonkét éves édesapa és kislánya utasok voltak abban a Toyota Corollában, amely elé kikanyarodott egy kisteherautó az arizonai Gilbert városában.

A személyautót a férfi menyasszonya vezette, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, a fiatal férfi és a kislány elhunyt a balesetben. A teherautó sofőrje viszont nem sérült meg.

[

]

A Ripost értesülése szerint a két halálos áldozat a megyei seriff fia és unokája.

A rendőrség arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a teherautó sofőrje nem lépte túl a megengedett sebességet, viszont ittas vezetés gyanúja miatt letartóztatták a férfit, és az ügyben megindult az eljárás.

Egy 22 éves férfi és egy kisbaba vesztette életét egy horrorbalesetben a hét végén az Egyesült Államokban. A rendőrség tájékoztatása szerint egy nő egy piros Toyota Corolla típusú autóval közlekedett az Elliot Roadon, és megpróbált balra kanyarodni, ekkor egy kisteherautó sofőrje elé kanyarodott, a jármű pedig nekicsapódott az autójának.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/rendorfonok-fia-es-unokaja-a-horrorbaleset

Rendőrfőnök fia és unokája a horrorbaleset két áldozata

[

]

Fotó: Pixabay

Bár a mentők minden tőlük telhetőt megtettek, a Corollában tartózkodó férfi és kisbaba meghalt. A Corolla vezetőjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A finance.yahoo.com szerint a fiatal férfi a megyei seriff fia, a csecsemő pedig a seriff unokája volt.

Az elhunyt apuka, Cooper Lamb menyasszonya volt a harmadik utas. Úgy tudni, az édesanya továbbra is kórházban van, kritikus állapotban.

Információk szerint a teherautó sofőrje nem sérült meg. A rendőrök tájékoztatása alapján a teherautós nem lépte túl a sebességkorlátozást, de ittas vezetés gyanúja miatt letartóztatták, az ügyben eljárást indítottak.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/rendorfonok-fia-es-unokaja-a-horrorbaleset/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top