Connect with us

Mindennapok

Károly király meghozta a döntést: hatalmas bejelentésre készül Harry és Meghan kapcsán

A Netflix dokumentumfilm sorozata, melynek címe Harry & Meghan igencsak felkavarta a kedélyeket a brit királyi családon belül.

Több olyan megjegyzés is elhangzott, amely csontvázakat borított ki a szekrényből. Elhangzott például az is, hogy az udvar bármire képes Vilmos védelmében, Harryt és feleségét azonban már korántsem védelmezik ilyen őrkutyaként.

Bár az udvar hivatalosan nem kommentálta a dokumentumfilm sorozatot, illetve annak állításait, Károly bármennyire is szeretne kimaradni az ezzel kapcsolatos eseményekből, valószínűleg ez nem lesz lehetséges.

A király egy lényeges döntés meghozatalára készül, is megfoszthatja fiatalabb fiát, valamint annak feleségét rangjuktól és címeiktől.

Ráadásul januárban unokái kapcsán is egy fontos bejelentésre készülhet. A híresztelések értelmében megvárja Harry herceg január 10-én megjelenő Spare című memoárját, majd azt elolvasva mérlegel, mi is legyen unokáival.

Így ki derül, hogy Archie és Lilibet jogosult lesz-e majd a herceg és a hercegnő cím használatára a jövőben.

Harry önéletrajzában, a Spare-ben a várakozások szerint újabb botrányos titkokról rántja majd le a leplet – a könyv állítólag 416 oldalas lesz. Bár az is igaz, hogy Károly már anélkül, hogy ismerné a tartalmát, meghívta Harryt és Meghant a jövő év májusi koronázására.

A Daily Mail szerint a király ajtaja továbbra is nyitva áll Harry és Meghan előtt, az uralkodó ugyanis még mindig szereti a herceget, viszont a hercegi pár állítólag azt várja, hogy az egész család bocsánatot kérjen tőlük, és csakis akkor vesznek majd részt a koronázáson, ha ez megtörténik.

Neked mi a véleményed?

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/karoly-kiraly-meghozta-a-dontest-hatalmas-bejelentesre-keszul-harry-es-meghan-kapcsan/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top