Connect with us

Mindennapok

Hátborzongató, mi vár az emberiségre 2023-ban, egy állítólagos időutazó szerint

Hátborzongató dolgok várnak az emberiségre 2023-ban egy állítólagos időutazó szerint, írja a LADbible. A magát csak Eno Alaricnak nevező 2671-ből érkezett illető több videót is posztolt már a TikTokra, amiben a hamarosan bekövetkező történésekre hívja fel a figyelmet.

Alaric szerint rögtön a következő év első napján eltűnik egy repülőgép a Bermuda-háromszög felett. Március 3-án az óceán mélyéről kap titokzatos üzenetet az emberiség. Május 15-én 230 méter magas hullámokkal csap le egy cunami Kaliforniára, romba döntve San Francisco jelentős részét. Június 18-án pedig hét ember potyog le rejtélyes körülmények között az égből úgy, hogy semmilyen repülő objektum nem halad el a terület felett.

Az ötödik jóslat pedig már meg is történt, csak még nem hozták nyilvánosságra: az időutazó szerint november 30-án a James Webb űrteleszkóp felfedezett egy olyan bolygót, ami tökéletes mása a Földnek.

A kétes eredetű jóslatokat ebben a videóban angolul is lehet olvasni:

@radianttimetraveler Mystery to all… #fyp #foryou #timetravel #radianttime #timetraveler #xyzbca #viral #conspiracy #theory ♬ Epic Music(873690) – Pavel

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/hatborzongato-mi-var-az-emberisegre-2023-ban-egy-allitolagos-idoutazo-szerint/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top