Connect with us

Mindennapok

Újraélesztették az RTL sztárját, Bíró Icát nagyon megviselte a dolog

Újraélesztették az RTL sztárját, Bíró Icát nagyon megviselte a dolog

Újraélesztették az RTL sztárját, Bíró Icát nagyon megviselte a dolog

Szinte sokkos állapotba került miatta.

Bár már a TV2-n futó Hal a tortában egy teljesen más csapat verseng a legjobb házigazda, illetve szakács díjért, az egykori magyar valóságshow győztes a napokban összeszegezte a műsorban lévő viselkedését. Tudniillik nem telt el úgy egy este, hogy Alekosz ne szólt volna be valamelyik celebtársának.

A VV4 győztese a minap a hivatalos Facebook oldalán osztotta meg, hogy számára a Hal a tortán egy emberkísérlet volt. Azzal kezdte a véleményét, hogy kijelentette:

„A hétfőt azzal indítottam, hogy ez nem kimondottan a munkásosztálynak lesz való, miközben épphogy végig a munkásosztálynak játszottam. Persze, a proletár fröcsögött és böfögött. Ez a dolga. Az enyém pedig, amit láttak. Amit itt gondoltak.”

Majd hozzátette:

Megállapítom, hogy az emberkísérlet az attól elvárt eredményt hibátlanul hozta.” – de a nek adott interjújában is, miszerint

„ez egy jól felépített, átgondolt, Alekosz által irányított, több emberre kiható emberkísérlet volt az adásban, és hát az interneten is”

Az egyik társa a műsorban, Bíró Ica erre annyira kifakadt, hogy a saját közösségi oldalán reagált Alekosz kijelentéseire. Leginkább az emberkísérlet szó volt az, ami a magyar dívánál kiütötte a biztosítékot:

„A botrányhős szándékos újraélesztése miatt kellett elviselni a csapathoz való undokságait a froclizásait, sértő megjegyzéseit

(…)Reménykedtünk, hogy csak simán, hülye vagy, … de nem! A kajával nem kísérletezel, ok ez szép …, de velünk, embertársaiddal igen..!? És ez szerinted helyes út a BOTRÁNYHŐS MOST ÚJRA FÜRDIK A MAGA ÁLTAL GERJESZTETT BOTRÁNYÁBAN!! ÚGY, HOGY A MŰSOR SZEREPLŐIT HASZNÁLTAD KI!” – szúrta ki és idézte a .

Vajon lesz válaszol rá Alekosz?

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/hal-a-tortan-vv-alekosz-biro-ica-kiakadt/hkz7n4p

Continue Reading

Ajanlo

To Top