Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Visszatért Berki Krisztián!

 

Visszatért Berki Krisztián!

 

Hajdú Péter a szkeptikusok közé tartozik, nem hisz a földön túli életben, illetve abban, hogy halál után a lélek vagy a szellem képes lenne bármiféle kapcsolatba lépni az élőkkel.

 

Különös dolgot mondott Berki Krisztiánnal kapcsolatban Hajdú Péter a Frizbi TV műsorában, amelyet majd péntek este láthatnak az érdeklődők. A műsorvezető Sebestyén Balázzsal beszélgetett a halálhoz való kapcsolatukról, amikor elárulta, hogy volt egy fura élménye pár nappal Berki Krisztián halála után – számolt be róla a Blikk.

„Otthon voltunk Eszterrel és a tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó. Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, egymást kérdeztük, hogy hallottad? Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás. Eszti mondta, hogy a kondigép zúg, de megyek föl a gyerekhez. Gondoltam akkor biztos az elem, kiszedem a kondigépből az elemet. Elkezdtem hátulról szétszedni azt a kis kijelzőt. De nem tudtam, és most jön a lényeg, esküszöm, hogy így történt: előrejöttem, és mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki. Szóltam Eszternek, hogy jöjjön le, le is jött és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjünk el innen. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben”

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/visszatert-berki-krisztian

Visszatért Berki Krisztián!

– mesélte Hajdú.A történtek után felhívta egy ismerősét, aki jártas a szellemvilággal kapcsolatos élményekben, és állítólag el tudja engedni a szellemeket. A férfi azt mondta neki, hogy ott van velük Berki Krisztián szelleme, és ha Hajdú elmegy érte, akkor ő elengedi. A tévés el is ment érte Nagykovácsiba éjjel 11-kor.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!