Connect with us

Mindennapok

Meghajolt a Lidl a nyugdíjasok akarata előtt

A történet előzménye, hogy idén október hónapban tíz önkiszolgáló pénztárral bővítette a Lidl a Budapest Lövölde téri boltját. Ugyanakkor a modernizáció irányába tett lépésnek nem mindenki örült. Sokan felháborodtak, elsősorban a nyugdíjasok, akik még az önkormányzatnál is bepanaszolták az áruházláncot.

Soproni Tamás VI. kerülti polgármester úgy tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Beleznay Zsuzsanna, Terézváros kereskedelemért, turizmusért és köztisztaságért felelős alpolgármestere, továbbá Szász Károly idősügyi tanácsnok azzal a kéréssel fordultak a Lidlhöz, hogy minimum egy, hagyományos kassza is elérhető legyen az egységben, és az működjön is. (Igaz ugyan, hogy egy hagyományos pénztárat meghagytak, de abban sokszor nem dolgozott pénztáros.)

A Lidl a jelek szerint teljesítette a vásárlói akaratot, és rögtön három hagyományos kasszát is nyitottak az üzletben.

Az rtl.hu megkeresésére a Lidl így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: “A vállalat a vásárlói visszajelzések alapján döntött úgy, hogy az áruházban részben visszaállítja a hagyományos kasszákat, mellyel a boltban jelenleg három hagyományos mellett kilenc önkiszolgáló kassza biztosítja a vásárlók számára kényelmes bevásárlási lehetőséget”.

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/meghajolt-a-lidl-a-nyugdijasok-akarata-elott/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top