Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Orbán Viktor emiatt a bátor lépése miatt hős lesz Magyarországon! Váratlan tettével mindenkit ledöbbentett! Országszerte kapja a dicséreteket érte! NÉZZÉK mit tett:

Orbán Viktor emiatt a bátor lépése miatt hős lesz Magyarországon! Váratlan tettével mindenkit ledöbbentett! Országszerte kapja a dicséreteket érte! NÉZZÉK mit tett:

Élesen kritizálta Mario Radić horvát politikus az uniós szankciós politikát, elismerően nyilatkozva ugyanakkor a magyar miniszterelnök háborúval összefüggő intézkedéseiről – írta meg a Mandiner a Jutarnji list horvát napilap nyomán. A jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnöke az unióval kapcsolatban úgy fogalmazott: „úgy tekintünk az Európai Unióra, mint egy okos édesanyára, aki megoldja a problémáinkat”. Szerinte azonban ez nem igaz, hiszen jelen pillanatban a dollár legyűrte az eurót, akárcsak a frank és a jen. Úgy véli, ez nem jelent mást, mint hogy az európai gazdaság térdre rogyott, és a jelenlegi uniós megoldások ezen a helyzeten nem fognak segíteni.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke választókkal találkozik Dunaharasztiban, 2022. április 2-ánFORRÁS: MTI/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA/BENKO VIVIEN CHER

[

]
Orbán Viktor földgázt és kőolajat szerzett, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon – fogalmazott a horvát a politikus. A finn kormány ezzel ellentétben még több szankciót vetne ki Oroszországgal szemben. Minden lehetséges eszközzel és formában támogatni kell Ukrajnát – jelentette ki Sanna Marin finn kormányfő Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén kedden.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!