Connect with us

Mindennapok

Nagy a baj! Már az orvosok sem tudnak segíteni Bereczki Zolin !

Nagy a baj! Már az orvosok sem tudnak segíteni Bereczki Zolin !

Nagy a baj! Már az orvosok sem tudnak segíteni Bereczki Zolin !

Bereczki Zoltán eredetileg azt gondolta, hogy egyszerűen megfázott, ám sajnos hamarosan azzal szembesült, hogy betegsége akadályozza közeljövőben tervezett koncertjeit, így azokat kénytelen elhalasztani – számol be a femcafe.hu portál.

[

]

Kétségtelen tény, Bereczki Zoltán jókora népszerűsége tehetsége mellett részben óriási és irigylendő munkabírásán is alapul, így az ünnepek közeledtével nemcsak színházban játszik, de karácsonyi turnéra is indult, ráadásul egy új ünnepi dalt is írt.

Ugyanakkor sajnos úgy tűnik, hogy a híresség egy kicsit túl vállalta magát: az eredetileg egyszerű megfázásnak gondolt betegsége kapcsán hamarosan kiderült, hogy sokkal súlyosabb, és megakadályozza a közeljövőben tervezett koncertjeit.

Kép: Story

Bereczkit gégegyulladás kínozza, a kellemetlen betegség pedig felülírta a terveit: egyre több tervezett koncertjét kénytelen áttenni az ünnepek utánra – számol be a Bors.

“Az a rossz hír, hogy amint azt az előbb is említettem, gégegyulladással küzdök. Az a helyzet, hogy a beszédhangomon meg tudok szólalni, megyek felfele, akkor elmegy. (…) Nagyon régen nem volt ilyen jó karácsonyi évad, hogy ennyi minden összejön, ennyi lehetőség, ennyi helyre el tudok menni. Nagyon szeretném ezt teljesíteni” – nyilatkozta Bereczki hétfőn a TV2 Mokka című műsorában.

Jobbulást és jó egészséget kívánunk Bereczki Zoltánnak!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nagy-a-baj-mar-az-orvosok-sem-tudnak-segiteni-3

Continue Reading

Ajanlo

To Top