Connect with us

Mindennapok

Emberségből jeles ! Egy nő kocsija lerobbant, három srác hazatolta a 9 km-re lévő otthonáig

Emberségből jeles ! Egy nő kocsija lerobbant, három srác hazatolta a 9 km-re lévő otthonáig

Egy nő kocsija lerobbant, három srác hazatolta a 9 km-re lévő otthonáig

Aeron McQuillin (18), Bailey Campbell (17), és Billy Tarbett (15) csak kiugrottak egy esti fánkozásra a kanadai Fonthillben, amikor észrevettek egy nőt, akinek a kocsija baljósan füstölt (és nem a kipufogón át). Rövid vizsgálat után megállapították, hogy a hiba oka a hűtővíz szivárgása, és hogy az autót nem lenne jó ötlet tovább vezetni így.

[

]

A sofőrnek viszont épp nem fért bele anyagilag, hogy autómentőt hívjon, a három srác ezért elhatározta, hogy hazatolja a kocsit. Az akció biztonságosságát egy másik, szintén segíteni megálló sofőr garantálta, aki kísérte a menetet és hátulról világított a saját fényszóróival.

A nő otthona 8 kilométerrel arrébb volt, és közben akadtak emelkedők is, illetve egyszer lemerült az akkumulátor és meg kellett állni tölteni, de a fiúk nem adták fel: összesen 2,5 órán át tolták a vadidegen nő kocsiját. 

A szokatlan jófejség természetesen zajos sikert aratott a közösségi médián, a srácok azt nyilatkozták, teljesen idegen emberek sokasága írt rájuk hogy gratuláljon a jócselekedethez. 

Fotó: Dan Morrison / Facebook

(CNN)

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/embersegbol-jeles-egy-no-kocsija-lerobbant

Continue Reading

Ajanlo

To Top