Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Napi horoszkóp december 12. – Csillagjegyek, most figyeljetek!

Napi horoszkóp december 12. – Csillagjegyek, most figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: Kevés dolog van, amit ne tudnál elérni a következő 12 hónapban, szóval érdemes pontosan eldöntened, hogy mi legyen az és tenni érte. Tedd magasra a lécet és érd el akár a csillagokat is.

 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor most kapható leszel bármilyen kalandra. Légy óvatos, nehogy olyasvalakibe gabalyodj bele, aki érzelmileg elérhetetlen. Ha párkapcsolatban élsz, igazán élvezetes perceket fogsz eltölteni kedveseddel. Engedd meg neki, hogy még jobban megnyíljon előtted.

Kos

Érős késztetést fogsz érezni arra, hogy bepakold a táskádat és elindulj valahová. A lényeg az utazás, nem az úti cél. Ne is gondolkodj rajta túl sokat, egyszerűen vágj bele. A spontaneitást most megfűszerezi egy kicsit az életedet.

Bika

Az anyagi szférádban jelentkező kozmikus aktivitás arra hívja fel a figyelmedet, hogy sokkal inkább a gyűjtögetésre kellene koncentrálnod és nem egyik napról a másikra élni. Kérdezd meg magadtól, hogy hogyan tudnád egy kicsit bővíteni a bevételedet, majd kezdj el cselekedni.

Ikrek

A bolygók azt sugallják, hogy a szeretteid és a barátaid a kelleténél jobban bele akarnak szólni a kapcsolataidba. Ahelyett, hogy dühbe gurulnál emiatt és elutasítanád, miért ne hallgatnád meg a javaslataikat. Akár jók is lehetnek.

Rák

Csinálj egy időbeosztást magadnak és próbáld tartani magad hozzá az elkövetkező héten is. A bolygók azt sugallják, hogy nem kevés elintézendő feladatod lesz a következő 3 napban, szóval kösd fel a gatyád és kerekedj felül rajtuk.

Oroszlán

Bármiben is mesterkedtél az elmúlt időszakban, most ideje, hogy a világ tudtára add a titkolt ténykedésed gyümölcsét. Ne húzd fel magad, hogy ha kiderül, egyesek már megtippelték, hogy mire készülsz, a nagy terveket nem egyszerű titokban tartani.

Szűz

Itt az ideje betömni egy repedést, amely túl soká visszatartott téged. A családi szektorodban kezdenek jobbra fordulni a dolgok és könnyebben meg fogod találni a helyes szavakat a furkálódások és veszekedések leállítására.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!