Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Schobert Lara Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője: Napi 12 órában 40 fokban ételeket dobozoltam, bele is betegedtem

A 

Schobert Lara Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője: Napi 12 órában 40 fokban ételeket dobozoltam, bele is betegedtem

A 

Schobert Lara Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője: Napi 12 órában 40 fokban ételeket dobozoltam, bele is betegedtem

A 

Szerencskerék

 legújabb epizódjában Schobert Lara is megpörgeti majd a kereket, s néhány őszinte vallomást is hallhatunk tőle. Az előzetesben azt ragadták ki, amikor arról beszélt: nem áll tőle távolt a kétkezi munka, ugyanis nyáron egész nap ételeket dobozolt.
„Ételeket dobozoltam 40 fokban, nyáron, a végére már bele is betegedtem. Mármint nem a munkába, de 12 órán keresztül a büdösben, a melegben, egész nap dobozolni, azért az nem egyszerű” – magyarázta.

Bár Schobert Norbi lánya nem lett az év dolgozója, állítása szerint igyekszik mindenben a maximumot nyújtani. Krábban is beszélt arról, hogy ha munkáról van szó nem hagyatkozik szülei segítségére.

Ledobta a textilt Magyarország talán egyik legjobb top 10es nője, Schobert Lara. Olyan testet villantott amit még a 10/10 nők is megirigyelnek

Schobert Lara a pár napja a Borsnak mesélt arról, hogy az utóbb időben az öccse, Norbi motiválja őt, nagyra becsüli ugyanis a kitartását.Sajnos az ideje nem engedi, hogy minden nap konditerembe járjon, hiszen sok munkája van, és lovas edzésekre is jár. Az étkezésére viszont a korábbinál is jobban odafigyel, a jövőre nézve pedig a bulizást is hanyagolná az egészsége érdekében.

Életmódváltásba kezdett Schobert Lara. Persze, Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekeként egész életét átitatta az egészségtudatos létforma, most azonban plusz motivációt kapott. Testvére, Norbi nemrég látványos átalakuláson esett át, elképesztő izomzatot épített. 

Lara egyre gyakrabban fordul meg a konditeremben: itt tudja kitisztítani a fejét  Fotó: Schobert Lara

A Bors felkereste a 19 éves Larát, aki elárulta:

Az öcsém, Norbi motivál. Nagyon becsülöm a kitartását, ő a példaképem. 

 kezdett bele Lara. 

Norbika rengeteget változott, kigyúrta magát, ami testvérére is ösztönzőleg hat  Fotó: Mokka

 Úgy vagyok vele, hogy egy a génünk, a vérünk: ha neki ment, akkor nekem is fog – bizakodott. – Sajnos nem tudok olyan gyakran járni konditerembe, mint ahogy szeretnék. Napi egy óra lovas edzésem van, és sok a munka is. De ha tehetném, minden nap lemennék kondizni. Egyedül szeretek edzeni, hallgatom a zenét, kitisztítom a fejem. Ez a gyógyír a sok ingerre, stresszre, ezeket erővel adom ki magamból. Könnyebben edzek, ha ideges vagyok valamiért. Aztán kitisztul a fejem, tisztábban látok mindent.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!