Connect with us

Egyéb

Csobot Adél és Istenes Bence így buliztak a gyerekeik nélkül – videó

Csobot Adél és Istenes Bence így buliztak a gyerekeik nélkül – videó

Nem is lehetne boldogabb az Istenes–Csobot páros most, hogy már vége a táncos show-műsornak, így Adél több időt fordíthat a szeretteire. Bence ma este kettesben élvezheti a párjával töltött perceket, ugyanis a nagyszülőknek köszönhetően nyertek maguknak egy gyerekek nélküli éjszakát.

 

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata új szintre emelkedett, hogy négy hónap folyamatos próbálás után az édesanya végre több időt tud tölteni a családjával. A Dancing with the Stars megnyerését követően Bence csak úgy áradozott a kedveséről, és jól láthatóan nagyon büszke volt rá.

Igaz, némileg nehezményezte, hogy a szerelme ennyit volt kettesben a táncpartnerével, Hegyes Bercivel, illetve, hogy intim testi kapcsolatot kellett kialakítaniuk a produkciókhoz. Adél a jelek szerint vette az üzenetet, most ugyanis egy örömhírrel rukkoltak ki a hivatalos Facebook-oldalukon. Önfeledten, táncolva jelentkeztek be a követőikhez, amiért végre romantikázhatnak egy kicsit kettesben, mivel a fiaik a nagyszülőknél alszanak.

 

 

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/csobot-adel-es-istenes-bence-igy-buliztak-a-gyerekeik-nelkul-video/

Continue Reading

Ajanlo

To Top