Connect with us

Mindennapok

Hatalmas kéréssel fordult hozzánk Gáspár Győző: “Ha önök egy kicsit is szerettek engem, kérem segítsenek most nekem..”

Hatalmas kéréssel fordult hozzánk Gáspár Győző: “Ha önök egy kicsit is szerettek engem, kérem segítsenek most nekem..”

Összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Gáspár Győző !

Győző szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt!

ITT A rettenetes diagnózis : Gáspár Győző gyógyíthatatlan beteg! KIDERÜLT : Nagy baj van, az orvosok sem tudnak segíteni rajta…. Borzasztó dráma a Gáspár családban! Nagyon nagy baj! GYŐZŐN már az orvosok sem tudnak segíteni – a végét járja…….

Bajban van Gáspár Győző! Már az orvosok sem tudnak rajta segíteni!

Nagyon megviselte az elmúlt időszak a magyar sztárt, a szervezete teljesen kikészült.Nagy baj­ban van Gás­pár Győző: Se­gít­sé­get kér!Gás­pár Győ­zőt meg­vi­selte az el­múlt idő­szak, a szer­ve­zete is se­gít­sé­gért kiált.-írja a https://ripost.hu/

Alighanem a NAV-os ügye csak ront az állapotán. Nemrég ugyanis árverezésre bocsátották a lefoglalt családi aranyat.

“Nagyon a végét járom, valaki segítsen! Kiújult a pánikbetegségem, állandóan szorongok és mindentől félek. Van orvosom, aki eddig próbált segíteni, de egy idő után újra előjönnek a problémák, nem tudom, hogy mit kéne tennem, mert a gyógyszerek sem hatásosak”

– mondta kétségbeesetten Győző-írja a https://ripost.hu/

ENNEK ELLNÉRE Szolid 30 milliós autót kapott Gáspár Virág szülinapjára.. Ezt nézzétek micsoda autó 😀 Győzike szerint megérdemli a gyerek!

Bár Gáspár Virág mostanában kevesebbet szerepel a médiában – a közösségi oldalán kívül –, Győző, Bea és Evelin is mindig talál alkalmat egy közös kép posztolására. Ma töltötte be a legkisebb Gáspár-lány a 18. életévét, az édesapja pedig megható üzenetben köszöntötte fel, egy igazán nem mindennapi ajándékkal egybekötve.

 

„Az életem virágát már tizennyolc éve adta a kezembe Isten… Ajándék volt számomra, amelynek csodáját felfogni egy egész élet is kevés… Vigyáztam Rád, amikor gyönge gyermekként a tenyerembe csodáltalak…

Szíved földjét, ha kellett könnyeimmel öntöztem… Bimbózó életed szemeim előtt úgy nyílik ki, mint amikor a nap áttöri a hajnali sötétséget… Szemedben látom a tüzet, amely ha kell, erdőt éget, ha kell öreg szívemet melegíti… Most, amikor néhány perc múlva belépsz a 18 évesek klubjába, büszkén gyönyörködik benned vénülő apai szemeim, miként a Kertész nézi az élete kertjének legszebb virágát.. Mert virág vagy Te nekem Virág! Olyan aki nélkül ez az egész földkerekség csak sivatag volna, amely valami szépért könyörög, mint szomjazó egy csepp vízért, amely az életet jelenti… Ezt jelented Nekem az életet; Virágot amely csak nekem virágzik” – írta a közösségi oldalán Győzike, megmutatva ezzel egy romantikus oldalát is. Íme a kép a méregdrága luxusautóról:

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hatalmas-keressel-fordult-hozzank-4

Continue Reading

Ajanlo

To Top