Connect with us

Egyéb

András hiába volt 37 éve nős, a motorbalesete után elveszítette a múltját. Azt hitte, 1993-at írunk.

Fotó: Facebook / Kristy Riggleman Mackenzie

Amikor az amerikai Virginiai államban élő András Mackenzie súlyos motorbalesete után felébredt a kómából, részleges memóriavesztésben szenvedett. Szent meggyőződése volt, hogy 1993-at írunk. Az előző 29 év, és a 37 év házasságának minden emléke egy pillanat alatt tűnt el az életéből. Arra sem emlékezett, hogy motorozott, amikor egy szabálytalan autós a piros lámpánál áthaladva belerohant.

A vétlen András az ütközéstől 50 métert repült, a becsapódás során súlyos fejsérülést és sorozatos töréseket szenvedett. Kómában vitték kórházba, ahol három nap múlva ébredt fel. És mintha visszarepült volna az időben, az elmúlt három évtized minden emléke törlődött.

De egy valamit szerencsére nem felejtett el: a felesége, Kristy nevét, arcát és az iránta érzett szerelmet. Ezért aztán újra megkérte Kristy kezét, amitől a nő könnyekig hatódott. Később Kristy elmesélte, hogy a férje még a lányait sem ismerte fel – írta a ma.hu.

Amikor Andrást hazaengedték a kórházból, az orvosok nem sok jóval biztatták Kristyt. Azt mondták, lehet, sosem térnek vissza a férje emlékei. Végül a férfi annyira felerősödött, hogy Kristyvel augusztusban egy tengerparti nyaralásra utazott, ahol újra megkérte a szerelme kezét. „Szerencsére igent mondott” – mondta megkönnyebbülve Andrew az ABC7 hírportálnak.

 

A cikk forrása: http://eztnezd.net/andrew-hiaba-volt-37-eve-nos-a-motorbalesete-utan-elveszitette-a-multjat-azt-hitte-1993-at-irunk/

Continue Reading

Ajanlo

To Top