Connect with us

Mindennapok

Vége! Nádai Anikó megdöbbentő bejelentésére senki nem számított: “A hír igaz…bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy…”

Vége! Nádai Anikó megdöbbentő bejelentésére senki nem számított: “A hír igaz…bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy…”

Igaz a hír, Nádai Anikó maga jelentette be.

Nádai Anikó megdöbbentő bejelentéssel állt a rajongók elé: nem vezeti tovább a ValóVilágot. Úgy érzi, ez még túl korai lenne a kicsi baba mellett, hiszen teljes értékű anyának kell lennie.

– Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel, s persze, kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem – mondta Anikó, aki a ma esti ValóVilág-összefoglalóban látható ebben az évadban utoljára a képernyőn. A ValóVilág készítői és stábja támogatja Anikót a döntésében, és remélik, a jövőben még dolgoznak majd együtt.

Instagram-oldalán is megerősítette a hírt:

“A hír igaz. Ma vezetem utoljára a Való Világot.

Be kellett lássam, bármennyire is nehéz volt, hogy nem állok készen még a visszatérésre, a gyerekeknek szükségük van rám. Nehéz volt mert maximalista vagyok és szeretem a kihívásokat, de szerencsére az RTL mindenben támogatott és figyelembe vették a kérésem. 🙏🏻

Köszönöm! ❤️”

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/nadai-aniko-bejelentes-valovilag-vege/st8dpn8

Continue Reading

Ajanlo

To Top