Connect with us

Egyéb

3 és fél hónaposan jött világra ez a kisfiú! Nézd meg, miként reagál édesanyja, mikor először veszi karjaiba!

3 és fél hónaposan jött világra ez a kisfiú! Nézd meg, miként reagál édesanyja, mikor először veszi karjaiba!

9 hónap, 40 hét. Átlagosan ennyi idő alatt fejlődik ki egy kisbaba édesanyja pocakjában, mielőtt világra jönne. Ez sok nő számára a világ legcsodálatosabb érzése, időszaka, hiszen a sajátjukon kívül még egy másik kisember szíve is bennük dobog. Mikor megszületik, a szülők mindent megtesznek azért, hogy gyerekük egészséges legyen, mindent megkapjon, amire csak szüksége van a törékeny csöppségnek.

Éppen emiatt nagy az aggodalom, ha a kicsi korábban érkezik a vártnál, hiszen minél hamarabb születik meg, annál kevesebb az esélye annak, hogy életben maradjon.

[

]

Lindsey kisbabája is korán jött világra. Túl korán. A Ward Miles nevet viselő kisfiú mindössze 3 és fél hónaposan született meg. Alig nyomott 700 grammot, és élete első 107 napját természetesen kórházban, inkubátorban töltötte, speciális körülmények között.

Lindsey és férje számára embertpróbáló időszak volt ez, de mégis tudták, hogy fiúk nem adja fel a harcot, és megerősödik. Szerencsére, így is történt.

Ward édesapja profi fényképész, és a videókészítéshez is ért, ezért megörökítette fia első esztendejét. Hihetetlen, hogy egy törékeny kis testből milyen nagyszerű, egészséges baba lett. Ehhez persze az orvosi eszközök, doktorok, ápolók is nagyban hozzájárultak. Jó érzés végignézni a kisfilmet.

 
 
 
 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/igaz-tortenetek/3-es-fel-honaposan-jott-vilagra-ez-a-kisfiu

Continue Reading

Ajanlo

To Top