Connect with us

Egyéb

81 éves nagymama üzenete nektek: Tiszteljétek meg annyival, hogy elolvassátok egy sokat megélt nő gyönyörű üzenetét!

81 éves nagymama üzenete nektek:Tiszteljétek meg annyival,hogy elolvassátok gyönyörű üzenetét!

Mindig dolgos szerény asszony volt,ara kérlek Titeket olvassátok el mit üzen az utókornak 81 évesen! Reméljük sok emberhez eljut, mert nagyon sok bölcsesség van benne! Íme:

Drága Gyermekeim!

Nem tudom mennyi van még hátra, de úgy gondolom, hálával tartozom a Teremtőnek, hogy 81 gyönyörű évet már biztosan magaménak tudhatok. Elgondolkodtam a napokban, amikor látom a sok szomorú arcot az utcán, és arra jutottam, hogy megosztom veletek azt, amit az élet tanított nekem.

Először is, tudjátok meg, hogy az élet gyönyörű, még a nehéz időkben is. Mindig vannak pillanatok, amikért érdemes küzdeni, és amik felidézik bennünk a boldogságot. Ne feledjétek, hogy minden nehézség leküzdhető, ha van bennünk elég kitartás és erő. A problémák, amelyekkel szembesülünk, csak ideiglenesek, de a leckék, amelyeket megtanulunk belőlük, örökké velünk maradnak.

Másodszor, soha ne felejtsétek el értékelni a kis dolgokat. Egy kedves szó, egy váratlan mosoly vagy egy meglepetés virág mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy értelmet adjunk az életünknek. Néha a legkisebb dolgok jelentik a legnagyobb örömöt.

Harmadszor, ne féljetek szeretni és szeretve lenni. A szeretet az, ami összeköt minket, és ami értelmet ad az életünknek. Soha ne zárjátok el a szíveteket, még akkor sem, ha már megsérült. A szeretet gyógyít, és erőt ad.

Végül, de nem utolsósorban, soha ne hagyjátok abba a tanulást. Az élet egy folyamatos tanulási folyamat, ahol minden nap új lehetőség arra, hogy valami újat tanuljunk magunkról és a világról. Legyenek célok, álmok és tervek, és soha ne féljetek lépéseket tenni azok megvalósítása felé.

Emlékezzetek, drágáim, az élet rövid, és minden pillanatot meg kell élni. Szeressetek, nevessetek, és legyetek hálásak mindenért, amit kaptok. Én már sok mindent láttam ebben az életben, és bár nem tudom, mennyi időm van még, de azt tudom, hogy minden egyes napot, amit itt tölthetek veletek, áldásnak tekintek.

Szeretettel, Icu mama

Continue Reading

Ajanlo

To Top