Connect with us

Mindennapok

Vajtó Lajos: „Otthon én egy kis csicska vagyok”

Fésűs Nellynek és Vajtó Lajosnak van egy közös lánya, a nyolcéves Eliza – nem titkolják, hogy nem tervezték a kislányt, de nyilván mindennél jobban szeretik a gyermeküket. Többek között erről is mesélnek Lipcsei Betta, Görgényi Gabriella és Fésűs Nelly most megjelent könyvében, ami a Született anyukák címet kapta. A Bors felhívta a Farm VIP versenyzőjét, hogy bővebben is beszéljen erről.

„56 éves voltam, amikor Nelly terhes lett. Úgy gondoltam, hogy felelőtlenség lenne megtartani, mert nem tudom végigkísérni az útján. Viszont azt gondoltam, az nem lehet véletlen, hogy édesanyám halála után három hónappal Nelly, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett, teherbe esett. Hogy jövök én ahhoz, hogy egy cseperedő életet elvegyek? Csak ha betegség van vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát” – mondta a lapnak Vajtó Lajos, aki imádja a kislányát és mindent alárendel a szülőségnek.

„Én mindent alárendelek a gyermekemnek. Megváltoztatta az értékrendemet. Engem nem úgy ismernek az emberek, hogy alávetném magam bárkinek is, de otthon én egy kis csicska vagyok. Tekintettel arra, hogy Nelly sokoldalú színésznő, sokszor 12 szerep van a fejében, hősies munkát végez, magától értetődő volt, hogy én átveszem a szerepeket. Apa csak egy van” – árulta el.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/vajto-lajos-otthon-en-egy-kis-csicska-vagyok/

Continue Reading

Ajanlo

To Top