Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Elárulta Timi, A Nagy Ő választottja: „Attila még nem zárta le magában a házasságát”

Míg egyesek szerint Árpa Attilához éppen olyan nő illik, mint a volt felesége, Tomán Szabina, addig az 51 éves színész, rendező választása egy merőben más hölgyre esett a TV2 párkereső reality-jében: Timi, a 32 éves lovász nyerte el Árpa szívét.

A Nagy Ő választottja elárulta a Story magazinnak, mit gondol Árpa Attila már sokat emlegetett exfeleségéről.

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen. Mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával” – mondta Timi, akiről a műsorban kiderült, hogy külsőleg nem éppen A Nagy Ő a zsánere.

Sokak szerint Tomán Szabina olyan magasra tette a lécet, hogy azt kevesen tudják majd megugrani. Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó szerint egyenesen lehetetlen küldetés Szabina nyomába érni.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/elarulta-timi-a-nagy-o-valasztottja-attila-meg-nem-zarta-le-magaban-a-hazassagat/

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!